Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Представила "САВРШЕНО РЕШЕЊЕ" за скривање каблова у соби, али није предвидела могући проблем (ВИДЕО)

Иако се многима допада уреднији изглед собе, други су је упозорили на сигурносне пропусте.

1616779765_soba.jpg
Фото: Принтскрин / ТикТок / царолина.мццаулеy
Oglas

Тиктокерка је показала свој начин прикривања каблова који су били видљиви поред ноћног сточића, али њен трик је изазвао мноштво реакција јер би могао да буде веома опасан.

- Изгледа ли ваша соба овако? - упитала је на почетку видеа уз шокирани емотикон и показала ноћни сточић пред којим је стајала хрпа каблова.

Прочитајте још: Уз помоћ средстава из куће очистите кожну софу!

После тога је рекла да има "савршено решење" за такав неред. Уклонила је све фиоке из ноћног сточића и провукла продужни кабал са доње стране.

Потом је вратила фиоке на место, а продужни кабал је ставила у горњу фиоку тако да други каблови више нису били видљиви. - Сада можете пунити уређаје у фиоци - објаснила је.

@царолина.мццаулеy

Супер симпле хацк то бедсиде цордс 🔌✨ #лифехацкс #хомехацкс #хометипс #леарнонтикток #хомедиy

♬ Трацк Стар - Мооски

Видео је прегледан више од 250.000 пута, а многима се допада уреднији изглед собе.

Ипак, неки корисници упозорили су Каролин да би на тај начин могао избити пожар.

Прочитајте још: Уколико желите да вам у животу крене на боље, обавезно избаците ове ствари из куће

"Није ли ово опасно? Продужни каблови и уређаји се греју током пуњења", "Људи, немојте ово радити", “Опасност вреба", "Озбиљно сам против овога. Не постоји довољна циркулација ваздуха", поручили су тиктокерки.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas