· · Коментари: 0
ОДМОР

ПРЕФИЊЕНОСТ ЈЕ УВЕК ГДЕ И ОВАЈ ХОТЕЛСКИ ЛАНАЦ: Стеигенбергер Алцазар 5* је бисер Шарм Ел Шеика

Одлична дестинација за савршени одмор

1621678554_GLAVNA-Steigenberger-Alcazar5.jpg
Фото: Промо

Како нас је већ и научио сваки хотел из познатог ланца, луксуз у очима, допуњен је и врхунском услугом и сјајном храном, а у случају хотела Стеигенбергер Алцазар 5* све то је допуњено и предношћу одличне локације. Наиме, овај прелепи хотел се налази у познатом Набq Баy-у, свега 13 км од аеродрома и 12 км од познатог трга Сохо, епицентра забаве, гастрономских уживања и шопинга. У непосредној близини је и центар места Набq Баy, као и одличан тржни центар Ла Страда. 

Фото: Промо

Стеигенбергер Алцазар 5* има своју плажу са понтоном дугим 600м и већим делом плаже који је прекривен коралима, па се препоручује коршћење обуће за купање. Наравно, употреба пешкира и лежаљки је за госте хотела бесплатна. Три велика и два дечија базена су ту за уживање у купању и поред плаже. Осим пливања, за оне који цене активан одмор и воле рекреацију на сунцу и у води, ту су терени за тенис и одбојку на плажи, мини фудбал, боћање, стони тенис, аеробик, стреличарство, билијар, али и други видови анимације у току целог дана. За љубитеље тренинга са теговима, на располагању је теретана у оквиру Спа центра, који је такође, посебна прича, сам по себи. 

Фото: Промо

Услуга у хотелу је Алл Инцлусиве што подразумева неколико главних оброка – доручак, касни доручак, ручак и вечера – по принципу самопозлуживања и одабира између неколико јела, по правилима хотела. У концепт су укључене ужине, колачи, сладолед и домаћа пића, како безалкохолна, тако и алкохолна.

Фото: Промо

Осим главног ресторана, у којем се послужују главни оброци, хотел се може похвалити изузетном понудом а ла царте  ресторана: јапански ресторан Хама, италијански ресторан Лимони, два ресторана оријенталне кухиње Рихана и Амоура, затим ресторан медитеранске кухиње Ла Маисон, и ресторан рибљих специјалитета Санафир. Гостима је на располагању и неколико барова. 

Фото: Промо

Собе овог феноменалног хотела се крећу од пространих, преко веома пространих, до изузетно пространих и врло луксузних, али свима им је заједничко да ће у њима сваки гост уживати, као и да поседују балкон/терасу, сателитску телевизију, клима урежај, кетлер, фен за косу, сеф и мини бар (са водом и соковима). 

Фото: Промо

Овај хотел је само један од бројних у Шарм Ел Шеику, који је вреда наше препоруке. Једнако добри хотели су и свуда на обали Хургаде и окружењу, уколико сте више заинтересовани за другу обалу Црвеног мора. 

Фото: Промо

Овим путем вас и позивамо да искористите неверевотне попусте за резервације направљене до 31.05. за поједине хотеле у Турској. Чак 50% су ниже цене за аранжмане за хотел Трансатлантик Хотел & Спа 5* у Кемеру, до 19.06., затим исти попуст од 50% за Спице Хотел & Спа 5*  и поласке до 06.07., а онда и 45% попуста за хотел Сунданце Ресорт 5* у Бодруму, такође за резервације направљене до 31.05.

Фото: Промо

За коју год дестинацију да се одлучите, резервацију можете направити и онлине путем нашег сајта, као и телефонски путем цалл центра где ће вам се на број 011 655 78 00 љубазне колеге јавити и дати све потребне информације. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.