· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

ПРЕЛЕПА ЕГЕЈСКА ОБАЛА У ТУРСКОЈ: Идеалан одмор за душу, тело и очи је на клик од вас

Уколико још не знате где бисте ишли на летовање, предлажемо вам Бодрум.

1626898257_GLAVNA-Duja-Bodrum9.jpg
Фото: 1А

Докле год поглед сеже, простире се тиркизни бескрај Егејског мора. То је поглед који се указује гостима хотела – Duja Bodrum 5*, док уживају на плажи златножутог песка. Топао, морски амбијент, свежином употпуњава густо и бујно зеленило у ком је хотел смештен. 

Фото: 1А

На само 10 километара од центра Бодрума, у области Мугла, овај велелепни хотелски комплекс, интересантан по спољашњем изгледу, архитектури и уређењу вртова, али вредан посете и у сваком другом погледу, дочекује госте жељне раскошног летовања. 

Фото: 1А

Duja Bodrum 5* је велик, простран хотелски комплекс који међу својим садржајима нуди подједнако интересантне активности за децу, али и одрасле, што га чини добрим избором за летовање са породицом. Свакако, ништа мање задовољства неће донети ни осталима. Док најмања деца време могу да проводе у мини клубу са аниматорима, на неком од базена предвиђених за њихов узраст или у пространој играоници ведрих боја, са пуно забавних садржаја, они нешто старији ће наћи задовољство у аква парку хотела, на неком од спортских терена или дружењу са вршњацима на базену или плажи.  За то време, родитељи се могу релаксирати у неком од барова на плажи или уз базен, напунити батерије у понуди spa & wellness центра или се упустити у заједничку забаву са млађима. 

Фото: 1А

Ultra all inclusive услуга даје велики избор могућности у погледу хране и пића, па поред главног и дечијег ресторана, ту је још 5 a la carte ресторана, различитих светских кухиња (италијански, мексички, азијски, турски и рибљи ресторан) и чак 6 барова са разноврсном понудом пића и ужине. 

Фото: 1А

Duja Bodrum 5* вам омогућава да се у раскошу и комфору одморите, далеко од градске вреве и ужурбаности свакодневнице, јер се налази у малом и шармантном приморском месту Торба, које наставља да живи традиционалним турским животом, упркос скупим вилама и хотелима који су изникли пар деценија уназад. Центар Бодрума је недалеко од хотела, са свим атракцијама живог града, од модерних продавница, до Музеја подводне археологије међу зидинама чувене тврђаве Светог Петра.

Фото: 1А

Одабиром Duja Bodrum 5* нисте само изабрали хотел у којем ћете провести свој летњи одмор, већ сте одабрали место, мирисе, звуке таласа и успомене за цео живот. Посетите званичан сајт туристичке агенције „1 А Travel“, и изаберите најбоље за свој одмор. Осим Турске, у понуди наше агенције су и бројни хотели у Хургади, а од средине јуна и низ сјајних хотела у Шарм Ел Шеику.

Фото: 1А

За све информације на располагању вам је и контакт центар – 011/655 78 00. Осим тога, можете нам се обратити и на друштвеним мрежама Facebook или Instagram.

За љубитеље зелене боје, бујног зеленила и оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност онлине резервације и уплата преко 1А Travel Green. На овај начин штедимо ваше време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а и чувамо здравље, сводећи неопходне контакте на минимум у данашњим околностима.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.