· · Коментари: 0
ТВ ХЕПИ

Прело у нашем сокаку: Омиљена колажна емисија од сада и петком! (ТВ ХЕПИ ОД 12.15)

Кроз садржајну едукативну и забавну емисију „Прело у нашем сокаку“ до сада је представљено више десетина општина, а од овог петка гледаоци ће моћи да уживају у три епизоде недељно!

1611863173_image3.jpeg
Фото: Промо

Уигран тим стоји иза вишесатног програма који вас увесељава из недеље у недељу,а  овог петка очекује вас још једна шаренолика прича упакована у колажни формат емисије „Прело у нашем сокаку“ на програму Хаппy телевизије.

Овај пут, атрактивни плесачи плесне групе „Студио Рис“ извешће три невероватне кореографије чији је аутор Никола Кораћ.  Јелена Зелинска, руска списатељица и аутор књиге у којој се описују српска традиција, култура, туризам и кулинарство, биће гост у студију.

Татјана Релић припрема традиционалне специјалитете у кухињи поред драмске уметнице Наде Блам која ће и петком говорити гледаоцима кратке приче и мудрости. Говорићемо и на тему ваздухопловне технике хеликоптерске јединице, најавићемо и један хуманитарни перформанс, вратићемо се и у прошлост јер ћемо представити и најбољег стрелца старе Југославије, Слободана Гаврића.

Владимир Шаренац, један од најуспешнијих одбојкашких тренера говориће о афирмацији деце у спорту. Ту је и прича о Влади Канићу, аутору чувене мелодије „Има један кућерак у Срему“.

Музички гости су Ера Ојданић, Зорана Иђушки, ирски оркестар Хард Греен и два млада хармоникаша од по само осам година која ће нам одсвирати једно коло.

Пратите нас од 12.15 само на телевизији Хепи  јер Вам обећавамо добру забаву.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.