Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Престаните да уништавате кожу и косу: Ове навике морате да промените

За лепоту се све трпи

1604845729_fen.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Постоји неколико ствари, које жене свакодневно раде, а не схватају да тиме веома штете својој коси и кожи.

Прочитајте још: НЕГА ЛИЦА је посебно важна, а маске од ЈАЈА и ЛИМУНА ипак НИСУ ДОБРЕ за кожу! Сада знамо и зашто!

Како бисте имале неговано тело и косу, потребно је да заборавите на ове три ствари.

Чупкање седих власи и испуцале косе

Фото: деспоситос

Било да вас муче седе или можда оштећене власи, ни случајно их не би требало да их чупате. Наиме, чупањем се оштећује фоликул власишта и када једном ишчупате влас косе, небитно из ког разлога, можете бити сигурни да вам на том месту више неће израсти никаква.

Чупкање ураслих длачица

Уколико имате проблем са ураслим длачицама, најгоре што можете да учините је да их чупате. Чупањем урасле длачице створићете малену рану подложну бројним инфекцијама захваљујући којима ће ваш проблем постати знатно озбиљнији од једне урасле длачице. С проблемом ураслих длачица требали бисте се борити топлим облогама и производима који садрже салицилну киселину, а који ће помоћи да проблем нестане.

Прочитајте још: Најлепши ЗИМСКИ НОКТИ: Узмите темпере и НАСЛИКАЈТЕ ЦВЕТ (ВИДЕО)

Претерана употреба уређаја за обликовање косе

Имате равну косу, а волели бисте да имате коврџаву, или бисте радије уместо својих природних коврџа на глави волели да видите равну косу. Ипак, оно што је важно да имате на уму је да најлепша коса она која је здрава. Уколико користите пегле за косу и фигаро скоро сваки дан, ваша коса ће бити све, само не здрава. Претерана употреба таквих апарата оштећује структуру косе и води до спаљеног и беживотног изгледа исте. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas