Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Претерали су: Меган Маркл гине као принцеза Дијана, Хари неутешан (ВИДЕО)

У нечувеном филму Меган Маркл замишља да је Дијана и да ће погинути као свекрва.

1630737072_Hari-i-Megan.PNG
Фото: Youtube/ screenshot InformOverload
Oglas

Када мислимо да Меган Маркл и принц Хари не могу да иду даље - они нас изненаде. После скандалозног цртаног филма "Принц" и још скандалознијег интервјуа са Опром Винфри, принц Хари је најавио аутобиографију у којој ће објавити ко му је "прави отац". Међутим, то није све!

Прочитајте још: "Погледао сам у њу и видео да су се њена коса и трепавице помериле": Возач принцезе Дајане открио непознате детаље

Меган Маркл гине као принцеза Дијана?

Меган Маркл и принц Хари су снимили ТВ филм у којем желе да представе свој досадашњи живот. Филм "Хари и Меган: Бекство из Палате" је истог тренутка постао хит, чим је емитована на америчкој телевизији.

И Опра Винфри у филму
У филму постоји и сцена у којој Меган Маркл трудна и принц Хари дају интервју Опри Винфри.
Филм прати њихов живот, последње године.

Филм прати њихов живот, односно последњих неколико година, а многи сматрају да је реч о нечувеном скандалу. Наиме, Меган Маркл и принц Хари су одобрили, а многи сматрају и да су писали сценарио за филм.

Прочитајте још: Припремите два јесења комада гардеробе: Ко би рекао да ће се носити дању? (ФОТО)

Меган упознаје принца

Читава прича је добро позната: лепа, наивна и невина Американка упознаје принца (не зна да је принц), заљубљују се један у другог, венчавају упркос притисцима, добијају сина Арчија.

Меган игра Сидни Мортон, а Харија Џордан Дин.

Меган Маркл глуми Сидни Мортон, а њена судбина је трагична. Наиме, Меган Маркл на крају филма завршава трагично, апсолутно исто као Леди Дијана у - саобраћајној несрећи. Меган Маркл страда тако што је јуре папараци и возач губи контролу. Принц Хари је очајан, са сином Арчијем у рукама. Принца Харија глуми Џордан Дин. Глумац трчи да отвори врата слупаног аутомобила и Меган Маркл се буди...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Morton (@sydmo7)

Прочитајте још: Након сазнања да је Цеца Ражнатовић нови члан жирија ЗВЕЗДЕ ГРАНДА, огласила се Јелена Карлеуша (ФОТО)

Људи су шокирани филмом

Када су критичари видели фотографије и тизер филма били су благо речено - шокирани. Наиме, сви сматрају да је филм "Хари и Меган: Бекство из Палате" осредњи и лош, као и да користе трагичну Дијанину смрт да би зарадили.

Коментари су ужасни

- Да ли је ово болесна шала? - питао је један критичар.

- Ово је само показало грозан укус. Не могу да верујем да ће снимати серије о овоме! - написао је други.

У јуну је " Lifetime" објавио трејлер за филм и већ тада је било јасно да ће бити скандалозан. Почиње речима принца Харија, уз драматичну музику, које упућује Меган Маркл:

- Видим да ће те буквално ловити до смрти, а ја немам моћи да то зауставим - каже Хари супрузи.

Прочитајте још: Три принцезе повезује модни детаљ: Крај лета је време да га и ви понесете(ФОТО)

Филм је права лимунада, јер је препун нежних тренутака између Меган Маркл и принца Харија. ЊИх двоје се непрестано воле, грле, додирују и критичари сматрају да је намењен женској популацији.

Реклама за филм завршава речима: Немају све бајке савршен крај.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas