· · Коментари: 0
ЖИВОТНА ПРИЧА

ИСПОВЕСТ МИОДРАГА: "Рекли су ми да умирем, а ја сам затражио воду Свете Петке. Након тога ништа није било исто"

"Дошао је доктор после неког времена, питао да ли може нешто да ми донесе."

1603725149_Depositphotos_1268180_s-2019.jpg
Фото: Депозит

- Једном сам био на ивици смрти, већ су ме били отписали. У том тренутку, једина жеља ми је била да оздравим, а знао сам да то не могу другачије него кроз помоћ од Бога, почео је разговор те 2014. године, Београђанин Миодраг Тодоровић.

Разговор је започет сасвим случајно, а Тодоровић је рекао да верује да су га искључиво вера, молитва и сам Бог спасли здравственог проблема у ком је био.

- Пошто сам био у јако лошем стању, желео сам да добијем воду Свете Петке. Те ноћи, када сам био у шок соби, лекари су рекли да је вероватноћа 99 одсто да ћу умрети, 1 одсто да ћу преживети. Дошло је 10 сати ноћу, а ја сам све време размишљао кад ће доћи неко да му кажем шта ми треба.

Прочитајте још: "Кад добијете дијагнозу РАК ДОЈКЕ, прво будете у шоку": Јасмина је ДВА ПУТА победила канцер, а ово је прича о њеној БОРБИ (ФОТО)

Те ноћи, када сам био у шок соби, лекари су рекли да је вероватноћа 99 одсто да ћу умрети, 1 одсто да ћу преживети.

Дошао је доктор после неког времена, питао да ли може нешто да ми донесе, шта ми је потребно, и тражио сам му воду Свете Петке. Рекао ми је "Добро, донећу ја то сутра", на шта сам му рекао да молим да то уради те вечери.

Фото: Депозит

Иначе, имао сам и сепсу и било је само питање момента кад ћу умрети. Ујутру, када ми је брат донео воду, помислио сам "Желим да попијем ову воду, па нек' умрем". Други дан сам већ живнуо и стање је почело да ми се поправља. У међувремену сам се искрено молио.

Прочитајте још: СВЕТА ПЕТКА се у сновима јавља из ДВА РАЗЛОГА, а ево шта то значи

Упитан да ли од тог тренутка пости редовно, рекао је да пости откад зна за себе, и да је његова ситуација била само још једна, додатна потврда да је у Богу спас.

   Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.