Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Принц Џорџ пуни 8 година! Очекује га поклон који нервира Кејт Мидлтон!

Следеће недеље принц Џорџ пуни 8 година!

1626769351_TheRozalFamilyChanel.PNG
Фото: Yоутубе/ сцреенсхот Тхе Роyал Фамилy Цханнел
Oglas

Следеће недеље принц Џорџ слави 8. рођендан и Бекингемска палата је на мукама! Краљевски кувари већ припремају мени за дечији рођендан.

Прочитајте још: Популарност све нижа: Меган Маркл спрема прву слику Лилибет Дијане и крштење са краљицом

Шта је на менију за принчев рођендан?

На рођенданском менију ће се наћи сендвичи са кобасицама и јајима, желе и сладолед. Међутим, поред ђаконија које воле клинци, принца Џорџа највише занимају поклони које очекује да добије. Наиме, традиционално за 8. рођендан дечаци у Бекингемској палати добијају посебне поклоне којих се принц Вилијам ужасава.

Овај поклон је инспирисан принцезом Дијаном и практикује се сваке године за рођендан. Џулија Семјуел (60) је била најбоља пријатељица принцезе Дијане, Џорџове баке. Ова дама сваке године донесе товар поклона са којима принц Вилијам не зна шта да ради.

Тролови и портрет принца?
Сви очекују да за рођендан принца Џорџа јавност добије његов нови портрет. Међутим, краљевски биограф Анђела Левин мисли да га сада неће бити, јер је краљевску породицу напала серија тролова.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон на Вимблдону носила ципеле од 4,500 динара, а сви причају и о РОЗЕ хаљини! (ФОТО)

Поклони се склапају данима

Принц Вилијам се редовно нервира, јер је реч о поклонима који производе буку и тешко се монтирају. Он се љути на Џулију, али она неће да престане.

- Купујем брдо поклона Џорџу као што би Дијана радила. Деца уживају са бучним и светлећим поклонима. Знам да Вилијам проводи дане монтирајући поклоне, али деца уживају - објашњава Џулија.

- Ови поклони изазивају салве осмеха и Џорџ много ужива у томе - истиче Џулија.

Прочитајте још: Буџет принцеза: Кејт Мидлтон поново изгледа краљевски у хаљини од 5.000 динара! (ФОТО)

Џулија је ово испричала у емисији "Елизабетх Даy'с подцаст Хоw То Фаил"

Прочитајте још: Истиче НАЈБОЉЕ на жени: Детаљ без којег не смете завршити лето (ФОТО)

Кејт Мидлтон и принц Вилијам строго васпитају децу, на традиционалан начин.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas