Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЛО

Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

После инцидента са НЛО летелицом на имању његовог ујака лорда Маунтенбена, принц Филип је тражио све извештаје о таквим "сусретима".

1618829163_w_56814889.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Британски принц Филип, војвода од Единбурга био је опседнут причама о ванземаљцима и неидентификованим летецим објектима посебно откако је лорд Луис Маунтбетен написао званичан извештај о чудном сусрету са свемирским бродом на његовом имању.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Адмирал и први ерл од Маунтенбетен од Бурме био је британски политичар и поморац, али је далеко познатији као ујак принца Филипа. Управо је ујак "заразио" принца Филипа извештајима о сусрету војних пилота са НЛО летелицама.

Черчил знао за НЛО
Када је 1950. године објављена књига "Кодирано име анђео" (Џејсон Чепмен), Винстон Черчил је 28. јуна 1962. године тражио извештај од лорда Червела, саветника за науку, да му напише шта је истина, а шта није!
На ујаковом имању примећена је НЛО летелица

Конкретан повод за принчево интересовање био је изветшај Фреда Бригса који је тврдио да је приметио НЛО летелицу и биће на имању лорда Монтебатена у Хемпширу 1955. године. Летелица је лебдела изнад земље на којој је видео чудно биће са кацигом.

Прочитајте још: Како је настала болест БОГАТИХ ДАМА? Прва дама САД имала је модне хирове због који су мислили да је ЛУДА!

После тога супруг енглеске краљице провео је деценије прикупљајуци мноштво књига о ванземаљцима. Фасцинацију је додатно поткрепио његов ујак Маунтбетен који је дао званични извештај о бизарном искуству које је поменути запослени, наводно, имао са свемирским бродом на његовом имању.

Мапа са НЛО сусретима!
Познаваоци тврде да је принц Филип на зиду у Бакингемској палати имао мапу места где су виђени неидентификовани летећи објекти, а тражио је и да види поверљиве извештаје Министарства одбране о "блиским сусретима".
Занимао га је инцидент у Рендлешанској шуми.

Он је прошлог лета читао књигу "Халтова перспектива", која испитује дешавања о инциденту у Рендлешемској шуми који је најпознатији британски сусрет са НЛО објектом. У инциденту је учествовала војска.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

Наиме, догађаји су се одиграли у ноћи 26. и 28. децембра 1980. године у Рендлешамској шуми, непосредно испред ваздухопловне базе РАФ "Вудбриџ", у којој су били смештени припадници Ратног ваздухопловства Сједињених Држава.

Према изјавама сведока, укључујући изјаве потпуковника Чарлса Халта, заменика команданта базе, особље је наишло на мистериозна јарка светла и ужарени метални предмет за који су веровали да би могао битиНЛО.

Прочитајте још: "Титаник" је тонуо, а у чамцу број 15 био је СРБИН. Спасила га је капа!

Тај збуњујуци догађај није до краја разјашњен, а Министарство одбране Велике Британије је тада донело закључак да не представља претњу по националну безбедност.Књига коју је принц Чарлс читао написали су управо пензионисани пуковник америчког ваздухопловства Чарлс Халт и пензионисани детектив Џон Хансон.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

У писму упућеном бившем детективу, Филипов секретар бригадир Арчи Милера Бејквел написао је:

- Сигуран сам да ће се принц књигу читати са великим интересовањем током лета!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas