· · Коментари: 2
КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА

Принц Хари открио које су биле ПРВЕ РЕЧИ малог Арчија: "То је најслађа ствар, која ме у исто време растужује" (ВИДЕО)

Принц Хари, у емисији са Опром Винфри, причао је о менталним проблемима и породици.

1621595854_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Тхе Телеграпх

Прве речи сина Харија и Меган Маркл, биле су "баба Дајана".

Војвода од Сасекса рекао је да Арчи у својој соби има фотографију покојне баке, принцезе Дајане.

У документарцу, овај 36-годишњак је говорио о својим борбама након што му је мајка умрла.

Волео бих да је могла да упозна Арчија.

Прочитајте још: Знам ко ми је УНИШТИО породицу! ОШТРЕ речи принца Вилијама: Начин на који је добијен ИНТЕРВЈУ је ПРЕВАРАНТСКИ! (ВИДЕО)

- Волео бих да је могла да упозна Меган - рекао је о својој мајци.

- Волео бих да је могла да буде са Арчијем.

- Имамо њену фотографију у његовом вртићу ... и то је била једна од првих речи које је рекао, поред речи "мама " и " тата ", било је " бака "," бака Дајана "."

Наставио је у интервјуу - То је најслађа ствар, али истовремено ме стварно растужује.

Одмах након свог брата, принца Вилијама, принц Хари недавно је напао Би-Би-Ци због употребе преваре да би њихова мама дала интервју за Панораму из 1995. године, који је дигао велику прашину.

Прочитајте још: "Тукао ме и дрогирао": Болна исповест славне певачице о злостављању у браку

Хари је то назвао "културном експлоатацијом и неетичком праксом" након што је данас објављен извештај у којем се закључује да је новинар Мартин Башир поступио непримерено, озбиљно кршећи Би-Би-Ци-јеве смернице.

Описао је мајку као "невероватну жену која је свој живот посветила служењу", описујући је као "издржљиву, храбру и несумњиво искрену".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.