Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА

Принц Хари емотивно о СМРТИ принцезе Дајане: ''Био сам изван свог тела, само сам ходао и радио шта се од мене очекивало''

Принц Хари не престаје да изненађује јавност својим шокантним изјавама, па је и овога пута отворено говорио о трауми са којом се дуго борио.

1622615386_79c2da5fc0bbf85855333cbac3cf38d99ef1f15d.jpg
Oglas

Принц Хари и Опрах Wинфреy копродуценти су документарне серије ''Тхе Ме Yоу Цан'т Сее'', па је и овога пута војвода од Сасекса шокира из дана у дан - само почетак. 

У најновијој епизоди није крио да је посегао и за пороцима, па су му дрога и алкохол помогли у превазилажењу страшних траума из детињства.

''Био сам спреман да пијем и да се дрогирам, да испробавам и радим ствари које су чиниле да мање осећам'' навео је, мислећи на тежак период након смрти мајке, принцезе Диане.

''За један дан или суботу вече попио бих дозу за седам дана, не зато што сам уживао, већ зато што сам покушавао да замаскирам бол'' описао је период касних 20-их година као ноћну мору.

Прочитајте још: НОВИ СКАНДАЛ НА ПОМОЛУ? Хари снимио емисију са Опром! Принц главни покретач, умешана и Меган!

Потражио помоћ после 4 године

Признао је да је имао и нападе панике и јаку анксиозност, а помоћ је тражио тек након 4 године, када је схватио да ће изгубити и вољену Меган ако се не среди.

На питање како је реаговао на суицидне мисли своје супруге, признао је да није ни помишљао да то подели са својом породицом јер је знао да их неће разумети. Из истог разлога га је и развлачење по британским таблоидима учинило беспомоћним.

Мама је плакала због папараца

Говорећи о успоменама из детињстава, док је време проводио са мамамом, рекао је следеће:

''Кад год смо заједно били у аутомобилу, папараци су нас јурили, а мама готово да није могла да вози од суза у очима''. Најгори осећај јесте онај након што је сазнао да је Ладy Ди доживела саобаћајну несрећу: ''Био сам изван свог тела, само сам ходао и радио шта се од мене очекивало''. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas