· · Коментари: 0
ПРАВИЛА УРЕЂЕЊА

Привуците НОВАЦ И УСПЕХ! Ево шта треба да држите на радном столу по фенг шуију

Успех и новац су циљеви којима тежи свако ко гради каријеру, али ево неколико трикова који ће их привући.

1600899536_feng-sui.jpg
Фото: Pixabay

Древна кинеска вештина уређења дома, фенг шуи тврди да је горњи леви део стола подручје новца где треба да се држи црвена или љубичаста касицу са ситнишем и лампа.

Прочитајте још: РАДНИ КУТАК претворите у СРЦЕ СТАНА

За привлачење успеха и новца можете држати и вазу пуну црвеног или љубичастог цвећа, а управо су те боје ознака богатства у кинеској култури. На истом месту можете држати и фотографије онога што ћете радити или купити кад добијете повишицу или добитак.

Прочитајте још: Пратите ове ствари при уређењу ЕКСТЕРИЈЕРА: Боја ВРАТА је важна, а лепа БАШТА даје енергију

На зид који гледате са радног стола ставите слику или цитат, како бисте повећали креативност. Цвеће јарких боја такође ће вас учинити креативнијима. 

Прочитајте још: Пратите идеје дизајнера за СПАВАЋУ СОБУ и бићете срећни чим се пробудите

Ако желите пријатну радну атмосферу, у горњи десни угао радног стола ставите нешто жуто и нека обавезно буде у пару, на пример ваза са два жута цвијета ће бити савршен избор.

Прочитајте још: БОЈУ која негативно утиче на НЕРВНИ СИСТЕМ треба ИЗБЕГАВАТИ, а ова изазива ДОБРО РАСПОЛОЖЕЊЕ

Како би били креативнији, нека радни сто буде округао или заобљених рубова, а на средњи део спољног руба добро је ставити неки украс од кристала, који ће подстаћи интуицију. Знање је повезано са доњим левим углом стола, где би требало да стоји литература коју често користите у раду, попут речника, што ће вам уједно изоштрити концентрацију.

Здравље је повезано са средиштем стола, па ако желите здраву каријеру, раскрчите русвај на столу и нека тај део буде чист, а од украса је довољно нешто јарко жуто као што је подлога за миша.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.