Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕРВОЗА

Проблеми на послу? ДВЕ КАПИ уља помажу да се истог тренутка ОПУСТИТЕ

Напетост је, нажалост, постала део свакодневног живота.

1603356911_Depositphotos_240800102_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ако су и вама живци константно "као струне", ево како да их опустите на природан начин:

Прочитајте још: ЦРНА СО је НАЈМОЋНИЈИ ЛЕК на свету! Узима се по зрно и у РУСИЈИ се чува као БЛАГО

1. Лаванда

Нема ничег бољег од масаже лавандиним уљем после напорног радног дана, јер лаванда смањује мишићну и нервну напетост и снижава висок систолски притисак који је повезан са стресом.

Лаванда умирује стрес Фото: Пиксабеј

2. Рузмарин

Ова биљка има умирујући ефекат на нервни систем, стимулише циркулацију и опушта респираторне и дигестивне мишиће. Накапајте неколико капи есенцијалног уља на унутрашњи зглоб руке.

Накапајте уље на унутрашњу страну длана.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

3. Поморанџе

Ким је одличан
Садржи испарљива уља која смањују анксиозност и ниво хормона стреса у организму. Уједно, сређује и проблем нервозног стомака.

Мирис цитруса има моћ да одагна нервозу и депресију. Једноставно мирисање ољуштене поморанџе умирује нерве и побољшава расположење, а исти ефекат има удисање воде у којој је скувана кора.

Прочитајте још: Воће НЕ ЈЕДИТЕ после оброка, јер се у организму ДЕШАВА нешто СТРАШНО

4. Мускатни орашчић

Ароматични зачин помаже у релаксацији живаца, опуштању живаца и мишића, али и борби против анксиозности и стреса. Можете га и само мирисати, али је бољи када се скува у црвеном вину.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas