Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ПРАВИЛА УРЕЂЕЊА ДОМА

Проблеми са НОВЦЕМ И УСПЕХОМ! Ево на којим местима У КУЋИ не смете држати воду према ФЕНГ ШУИЈУ

Иако вода доноси позитивну енергију, неизмерну срећу и благостање, према фенг шуију она се мора пажљиво користити у дому како не би призвала негативну енергију

1595627446_voda-u-kuci.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Вода је један од најмоћнијих елемената. Она има благотворно деловање у малим количинама, када се употреби на правилан начин, али, попут поплаве или потопа може бити погубна за све живо.

Вода према фенг шуију доноси благостање, али се мора на прави начин користити у дому

Прочитајте још: Мрље од УЉА уклоните за пет минута уз само 2 ПРИРОДНА САСТОЈКА (ВИДЕО)

Уколико је прејако активирана, водена енергија укућане може учинити неодлучнима. Недостатак водене енергије или њен преслаб интензитет имаће резултат у мањку новца, проблемима у пословном напредовању или тешком животном путу. 

Енергија воде
Вода је елемент неправилног облика. Њена боја је плава и црна, а страна света која јој се приписује је север. Енергија воде помаже када ствари дуго стагнирају и треба их поновно покренути. Повољно утиче на комуникацију, а повезана је и са приливом новчаних средстава.

Ипак, за активирање позитивне водене енергије у дому потребно је нешто што симболзује тај елемент. То може бити стварна водена маса или слика воде.

 

Прочитајте још: Овакве податке нико није очекивао: Људи су најусамљенији у ОВОМ животном добу!

Осим што се морају поштовати правила коришћења воде у кући, вода увек свежа, бистра, мора увек бити текућа и мора стајати на повољном месту према фенг шуију.

Постоји неколико забрана везаних за воду у дому према фенг шуију. Ево на којим места у дому вода није пожељна.

Вода са десне стране улазних врата 

Прочитајте још: На ТРОСЕДУ пише WC, да ли знате ШТА ТО ЗНАЧИ?

Ово правило се посматра са унутрашње стране дома и односи се на воду унутар дома, али и ону испред улазних врата. Оваква локација чак и са малом количином воде доноси неповољан утицај на чланове домаћинства или врло лошу репутацију, ако нисте у браку.

Склоните одмах акваријуме, фонтане и устајалу воду са улазних врата

Прочитајте још: БИОФИЛНИ дизајн је хит у свету и желе га и ваши зидови!

Ожењеним мушкарцима ова вода наводно доноси бројне прилике за прељубу, које ће они, под утицајем неповољног фенг шуија искористити, ма колико предани и пожртвовани били по питању породице и партнера. Тако акваријум или фонтана никако не требају бити са десне стране улазних врата. Вода на овом месту такође може донети сексуалне скандале који налазе приметан одјек у јавности.

Фото: Depositphotos

Прочитајте још: Овакве податке нико није очекивао: Људи су најусамљенији у ОВОМ животном добу!

Вода иза леђа

Ово се односи на акваријум, собне фонтане и слике са мотивима воде који се могу наћи изван видокруга, а иза леђа док седите или радите. Ово се не односи се на славине и вазе.

Вода која је овако лоцирана доноси несрећу у виду издаје на пословном и приватном плану од људи од којих бисте то најмање очекивали. Наравно, уколико је река, језеро или поток иза куће то је немогуће промиенити и зато постоје корективна средства, која ће вам савјетовати фенг шуи стручњаци.

Прочитајте још: ЖУТЕ МРЉЕ од зноја нестаће без имало муке! Жена открила НЕВЕРОВАТНУ смесу која спашава белу одећу

Неповољна вода

То је вода која је устајала, замутила се, смрди, у којој нешто трули. То може бити акваријум који нисте на време очистили, ваза којој је неопходна хитна промена воде.

То може бити и обична чаша воде коју сте спустили на неко неуобичајено место, на полицу за књиге и потпуно заборавили, а она сада данима скупља прашину и привлачи болест и несрећу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas