Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Прочитајте мушкарца по чарапама: Поуздани носе ЦРНЕ, неозбиљни СЛИЧИЦЕ, а штрафте носи будући ШЕФ

Ако носите дугачке панталоне, сматрате да су ваше чарапе готово невидљиве и због тога им не придајете важност.

1620987261_Depositphotos_457620888_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

CARAPE

Такође, током већег дела дана скривене су испод радног стола у канцеларији. И поново мислите да их нико неће уочити. Грешите! Људи их итекако “региструју”, чак и док ходате, а поготово када седнете а оне извире испод ногавица. И на основу тога могу много тога да закључе о вашем карактеру, интересовањима, односу према свету који вас окружује...

Прочитајте још: ШАНЕЛ враћа некадашни велики тренд: Модна кућа помера трендове када је шминка у питању (ВИДЕО)

Црне:

Оне су сигуран, конзервативан избор за комбиновање са већином пословне и лежерне одеће. Поручују да нисте склони да експериментишете и размишљате ван задатог оквира. Ви играте на сигурно. Ако желите да вас други виде као смелу и креативну особу, са обичним црним чарапама то нећете постићи.

Пругасте чарапе
Велики је дијапазон пруга - од вертикалних, хоризонталних, преко широких, уских, монохроматских, до оних у бојама дуге. У пругастим чарапама можете да будете паметни, конзервативни бизнисмен, али и кловн.
Удајте се за мушкарца у црним чарапама.

Браон:

Црне чарапе, у ствари, не иду уз све. Ако носите одећу у смеђој или нијанси земље, обичне смеђе чарапе ће показати да умете да се одевате на одговарајући начин. Смеђа је, међутим, прилично неприметна боја, па су такве чарапе намењене људима који воле да делују из позадине.

Прочитајте још: Знате ли шта је ПОПЛИН хаљина коју можете комбиновати уз све? (ФОТО/ВИДЕО)

Беле:

Намањене су особама које се баве спортом, трче, иду у теретану... Добро иду уз патике и “кежуал” панталоне. Међутим, ако их носите на радном месту, уз тамнију одећу, свету шаљете поруку да не желите да правите разлику између радних и “парадних” чарапа. А то не само да је модни промашај, већ показује и да нисте особа која воли да покушава (било шта), већ се мири са статусом кво.

Фото: Депозит

У боји: Показују да сте дружељубиви, да имате шта да кажете и да сте спремни да свима ставите до знања какви су вам ставови. Шаљете и поруку да умете да уклапате боје, али и да радо правите контрасте (спајајући, рецимо, наранџасте чарапе са јарко плавим панталонама). Али, ако се боја чарапа не подудари са бојом и тоном панталона или ципела, можда ћете изгледати неуредно.

Прочитајте још: Да не ПОВЕРУЈЕТЕ: Муж на летовању изгубио БУРМУ, рониоци је пронашли на РИБИ! (ФОТО)

Вишебојне, јасних геометријских облика: Чарапе са овим узорком биће примећене и оставиће утисак. Квадратићи делују уредно, можете да их носите у канцеларији и тиме покажете да сте организовани и студиозни. Ваш сто вероватно делује беспрекорно, на њему је све на свом месту. Имате потенцијала да будете руководилац.

Вишебојне чарапе носи будући шеф!
Ајкула и дивљи момак
Вертикалне: Пред вама је будућа корпоративна ајкула, спремна да се се на све начине и свим средствима, па и уз преваре, попне на сам врх друштвене лествице.- Шарене водоравне: Реч је о дивљем и помало шашавом момку.

На туфне: Хировити сте, луцидни, у овим чарапама можете да идете и на посао, а да вам нико не замери да сте досадни и конзервативни. Монохроматске туфне су пристојна опција за канцеларију, а разнобојне воле креативци и мушкарци који ништа не схватају преозбиљно.

Поруке носе креативни људи, али неозбиљни.

Чарапе с поруком: Од бумбара преко слона до електричне гитаре, од киселих краставаца до пивских флаша... Нема граница за глупе поруке које можете да пошаљете својим избором чарапа. На тај начин можете да поручите шта вам је хоби, која храна или животиња су вам омиљени... И још много тога. Оне показују да себе не схватате превише озбиљно, а то (у зависности од људи који вас окружују) може да буде и добро и лоше.

Различите носе људи слободног духа, али...

Шаљиве: Ако су на вашим чарапама исписане духовите поруке, дефинитивно волите да будете у центру пажње, а вероватно сте били и главни козер још у школској клупи. Спремни сте чак и да у друштву испаднете глупи, јер вам је пре свега важно да се добро забавите.

Брендиране: Ако на чарапама носите лого великог спортског или неког другог бренда, то може да се тумачи на два начина: или волите да се јасно види ваша лојалност одређеном бренду или сте хипстер па ове чарапе изражавају ваш ироничан став.

Прочитајте још: Модна инспирација за кишне дане: Од кабанице до ПВЦ МАНТИЛА 21. ВЕКА (ФОТО)

Две различите: Када је пар чарапа на вама различит, обично се мисли да сте их грешком навукли или да сте тог дана били расејани. Међутим, ако су чарапе различите али на себи имају исте или сличне узорке (пруге, туфне, ромбове), то може да поручи околини да сте слободног духа и да не волите да слепо следите правила.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas