Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БИЗАРНО

Продавац поручио женама: "Без знојавог новца из грудњака, молим!" Реакције људи ће вас изненадити! (ФОТО)

Један бизнисмен рекао је да ће његови радници одбити да прихвате сав новац натопљен знојем који купци чувају у грудњацима због бриге о својој личној сигурности.

1626936698_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Фејсбук/ Маттресс Мицк
Oglas

Један пословни човек кренуо је у борбу против необичног вида ношења новца док се врело време наставља.

Необичан проблем

Продавац постељине Мајкл Флин - познатији као Матрес Мик - издао је неочекивано обавештење на Фацебоок-у. Чини се да је пораст температура, у комбинацији са женском одећом које не укључују џепове, изазвало проблеме.

Прочитајте још: Утучена девојка очајнички плаче „Бабу“ док се њен дечко жени другом женом! (ВИДЕО)

Даблинска легенда оставила је људе у сузама од смеха јер је рекао да продавница неће прихватити готовину која је била у грудњацима купаца. Могул у области продаје постељине и ријалити звезда саветовао је купце да држе новац у ташници, уместо у доњем вешу. Чини се разумним захтевом - колико радника, на крају, жели да прихвати новац натопљен знојем?

У белешци је писало: „БЕЗ НОВЦА ИЗ ГРУДЊАКА. Због све већих температура и ради сопствене личне сигурности НЕЋЕМО примати новац из грудњака. Извињавамо се због неугодности."

Фото: Принтскрин/ фацебоок/матресс мицк

На велико изненађење, људи у коментарима не виде ништа лоше у томе да неко носи новац у грудњаку.

Неки од коментара су били: "Лична безбедност"! То је урнебесно смешно. Шта мислите шта ће вам новчанице у еврима урадити ... скочити и угристи вас за врат", "Неће вас напасти. Олади", "Јеси ли озбиљан, кловна. Уопште не желиш да зарађујеш новац."

Шта ви мислите о плаћању новцем из грудњака?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas