· · Коментари: 0
ЗРАЧЕЊЕ

Професор из САД тврди: 5Г мрежа оштећује ДНК и узрокује НЕПЛОДНОСТ, али постоји ЛЕК

Истраживања о шетности 5Г мреже су у почетној фази, а корпорације су превише уложиле да би детаљно проучиле утицај на људе!

1595318889_5_.jpg
Фото: Депозитфото

Присталице нове технологије кажу: није то никакав проблем јер високе фреквенције се користе у телекомуникацијама већ годинама. А, о томе којих су се све нових технологија плашили људи можете прочитати ОВДЕ.

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

Међутим, њихови противници оспоравају овај аргумент: раније антене 5Г нису биле на сваком кораку док сада размак међу њима се драстично смањује - дистанца од једног предајника до другог ће бити само 200 метара.

Прочитајте још: Научници су нас о корони ЛАГАЛИ за ових 5 ЧИЊЕНИЦА које су ДО ДАНАС остале МИСТЕРИЈА

Огроман новац
Истраживања су у почетној фази. Корпорације нису заинтересоване у систематском и детаљном проучавању негативног утицаја 5Г јер су већ уложиле велике инвестиције у нову технологију.

Бићемо изложелни зрачењу 24 сата по дану - и напољу, и код куће. Ово сигурно неће благотворно утицати на наше здравље.

Електромагнетно зрачење изазива поремећај нервног система, изазива рак...

Професор биохемије и медицине Мартин Пол из америчког Универзитета Вашингтона позивајући се на резултате различитих научних студија тврди да електромагнетно зрачење оштећује ДНК човека, изазива поремећај нервног и енгокриног система, узрокује неплодност и рак.


 
Људи нису заморчићи
 
Међутим, пошто нема доказа да је нова генерација мобилног интернета безбедна, неке европске државе одлажу увођење 5Г на својој територији. За такву одлуку апелују многи лекари широм света. У Бриселу власти су зауставиле пилотни план за развој 5Г мреже.

Путин не дозвољава приватним оператерима да шире 5Г мрежу, почела су истраживања о штетном утицу и резултате очекују почетком 2021.

У Русији Владимир Путин није дозволио приватним оператерима да преузму за увођење 5Г мреже високе фреквенције које је раније користила војска. У међувремену руски научници су започели истраживање негативног утицаја 5г на организам човека. Први резултати се очекују већ почетком 2021. године.

Прочитајте још: Колективни имунитет НЕ ПОСТОЈИ! Доктор Андреј: Вирус је могао бити спречен у ЈАНУАРУ, неко ће морати 2 пута да се ВАКЦИНИШЕ

Природа има одговор
 
Како смо све дуже времена изложени зрачењима, она веома негативно могу утицати на наше здравље. Сва ова зрачења могу изазвати различите облике канцера. Ипак, заштита је могућа и може се потражити у природи и здравим животним навикама.

Једите свеже поврће, пијте свеже сокове Фото: Пиксабеј

Прочитајте још: Руски лекари спремају народ за АПОКАЛИПТИЧНУ јесен: Пратите упутства и СПАСИТЕ СЕ

Конзумирање сировог, термички необрађеног воћа и поврћа, посебно куркуме, биљке сикавице, сибирских биљака значајно ћемо оснажити коштану срж, крвна зрнца и регенерисати цео организам.

Шаргарепа и мента
Шаргарепа даје храњиве материје, а мента смирује црева која ће реаговати прва на утицај претераног зрачења. Сок од мешавине ова два састојка припрема се: на средње јакој ватри помешати  4 изрезане шаргарепе потопљене у 4 шољице воде са кашичицом менте. Кувати 15 минута или док шаргарепа не омекша. Измиксајте у блендеру, а можете додати и ђумбир у праху или мало лимуновог сока за бољи укус. Сок се пије два пута дневно.

Када зрачење дође у додир с људским ткивом, ослобађа се велика количина реактивног кисеоника. Тако слободни радикали оштећују ДНК, а то је процес који претходи малигним променама. Уколико се стане на пут оксидативном процесу, смањује се ризик од карцинома, а најбољи савезници у томе су антиоксиданси.

Боровнице, грожђе и кикирики!

Боровнице, грожђе и кикирики садрже ресвератрол, који, осим што штити од радиоактивног утицаја, а помажу у превенцији тумора.

Набавите калијум јодид.

Поврће и воће обилују витамином Ц, који, заједно с витаминима А и Е, ублажавају штету изазвану зрачењем. И једињења из соје су одлични савезници. Соја садржи ензиме који потпомажу обнављање оштећене ДНК, подстичући производњу крвних зрнаца у коштаној сржи, а што се брже обнове крвна зрнца након третмана, то су штетни ефекти зрачења слабији.

Прочитајте још: У РУСИЈИ се штите од КОРОНЕ леком који кошта 150 ДИНАРА

Прво и најважније средство за борбу са зрачењем је калијумов јодид, јер блокира сакупљање радиоактивног јода у штитној жлезди. Он веже радиоактивни јод и елиминише га из организма у року 24 до 72 сата. До сада, то је најчешће кориштено средство против тровања услед претераног зрачења.

Које све биљке ШТИТЕ од зрачења и РЕЦЕПТЕ како се заштити од 5Г МРЕЖЕ прочитајте у штампаном издању РУСКОГ ТРАВАРА

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.