Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
УНИШТИО НОЛЕТА?

ПРОГОВОРИО СРЂАН ЂОКОВИЋ: Како нам је Боба Живојиновић направио ПАКАО ОД ЖИВОТА (ВИДЕО)

Срђан Ђоковић, отац најбољег тенисера света Новака Ђоковић описао је трновити пут до звезда, јер је мало недостајало да не буде финансиран.

1628594853_boba-i-nole.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубет/Тањуг/АП
Oglas

Ђоковић сениор описао је анегдоту из 1999. године, када је тражио је неког ко би инвестирао у Новака, ступио је и у контакт са Бобом Живојиновићем.

На питање водитеља: „колико их је успорила реченица, када је неко из нашег окружења рекао да је Новака такав и да има оца који је луд“, Срђан је описао шта се десило.

„Не желим да кријем, ја сам о томе стално говорио. Престао сам о томе да говорим, али када си ме већ питао ко је, то је наш прослављени тенисер, Слободан Боба Живојиновић. Новак је био у кампу код Николе Пилића и тај камп је коштао много у то време, неколико хиљада марака које ми нисмо имали. Нисмо могли да зарадимо од свог посла, који смо имали. Ступио сам у контакт са Цептеровим директором у Београду, па сам повезао Николу Пилића са њим. Никола је заказао састанак код Милана Јанковића, власника те компаније, отишао је са супругом у Монако и објаснио му о чему се ради.“

Срђан је навео и како је све изгледало.

„Новак је тада имао 14, већ је био првак Европе, у дублу, екипно и појединачно, у свим категоријама. Објаснио му је да је Новак велики таленат, да ће бити добар играч и Јанковић је рекао да ће подржати то, иако не буде успео, да ће га свакако подржати и да ће стати иза његовог боравка у академији. Никола се вратио у Минхен и онда ми то испричао, а ја сам био пресрећан, као и читава породица“.

Нолетов отац објаснио је како је дошло до проблема…

„Након неколико дана ме је позвао и рекао да од тога нема ништа, зато што је Јанковић позвао Бобу Живојиновића, а он му је рекао да Новак има болесно срце, болесну пету и да му је тата немогућ за сарадњу, а није познавао ни тату, ни Новака. То му је одговорио зато што га је овај питао одакле сада Новак, када сам ти дао неколико стотина хиљада марака да направиш клуб у Београду, пошто је он узео четири најталентованија клинца, међу којима није био Новак, а онда је он изговорио то што је изговорио и наредне три године нам направио пакао од живота“, поручио је Срђан Ђоковић.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas