Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

ПРОМАШАЈИ ГОДИНЕ! Ево које домаће познате личности су имале НАЈГОРА МОДНА ИЗДАЊА у 2020. години (ФОТО)

Оне су увек дотеране, познате, виђене, славне, али некада направе потпуно погрешан избор...

1608743556_pjimage.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Познате личности јако воде рачуна о свом стајлингу и за то чак и неретко ангажују стручњаке, како би им помогле да изгледају што боље. 

Изабрали смо за вас неке од најгорих модних издања које су наше познате личности понеле у години за нама...

Сви се труде да привуку пажњу, али неки то учине и потпуно погрешним стајлингом и привуку подсмехе ујавности, посебно на друштвеним мрежама. Изабрали смо за вас неке од најгорих модних издања које су наше познате личности понеле у години за нама.

А сада Рада! Без певачице Раде Манојловић чини се да би и ова листа била потпуни промашај, обзиром да је ова музичка звезда одавно позната по погрешно одабраним модним комадима. Чак ни њено презгодно тело у овим дрвним комадима не могу поптавити ситуацију. Радо, како тамне доколенице на ципеле? Зар златне шнале на каишевима нису остале у претпрошлом веку?

Ријалити звезда која се обрела у музичким водама, Кристина Кија Коцкар и даље не може да се пронађе у модном стилу, по коме бисмо је препознали. И док она изгубљено лута између модних комада, ми смо на први поглед пронашли њену најгору модну комбинацију - рупичасти комплет. Или се ове две крпе имају неки други назив? Нисмо сигуни, али но но Кија.

У Новој години покушај да се нађеш на правом путу међу свим лутањима које си себи допустила у 2020. години.

Упркос својој вишедеценијској каријери, на којој јој скидамо капу, за стајлинг који је понела на Беовизији 2020. године, највише бисмо волели да смо ту капу могли да навучемо на очи да не гледамо ову аутфит. Популарна певачица Неда Украден понела је необичну комбинацију наше познатог креатора на којој је било свега превише, али стила најмање. 

Можда смо ми превише софистицирани, или је Неда веровала погрешним људима при одабиру стајлинга?

И јесењи фаворит за избог најгорег стајлинга понела је глумица Лидија Вукићевић. Ова згодна глумица, поносно носи своје године и савршено извајано тело. Ипак, овог пута потпуно погрешно је на њега навукла, чини се, све што је стигла.

Драга Лидија, каиш испод појаса на фармеркама дубоког струка? Јамболија ја руковима јакне? Мора да нам се привиђа!

Певачица Инди Арадиновић ове године направила је потпуну трансформацију, и после животне битке након операције смањења желуца, успела у својој намери. Скинула је велики број килограма, али не и епитете певачице са често упитним модним избором.

Инди, наша новогодишња жеља је да одмах бациш овај каиш! Размисли и о осталим комадима из прошлости са ове фотографије.

За љубитеље деведесетих Јелена Карлеуша је понела идеалне модне комаде. Мини леопард хаљиница са равним изрезима и наочаре из свемира? Ова светска звезда најчешће се може похвалити савршеним модним комбинацијама, али овог пута нас је затекла.

И највеће звезда за крај! Лепа Бренама деценијама важи за једно од најбоље стилизованих познатих личности, али у години за нама и она је еспериментисала. И са гардеробом и са фризуром, барем за фотографисање. Брено, избришите ову фотографију, молимо вас!

Наша листа има још кандидата. Који модни промашај је вама остао у сећању у, сада већ претходној години?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas