Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА

Изгледајте привлачније, млађе и лепше: Потребно вам је само 30 секунди да потпуно промените изглед

Изглед можете да промените за краће време од оног које вам је потребно за стављање фотографије на друштвене мреже

1647620155_sminka.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ради се о малим триковима лепоте уз које ћете се осећати млађе, привлачније и боље. И када мислите да вам нема спаса и да је боље да сте остали код куће, ево што све можете учинити на брзину.

Прочитајте још: Једноставни ТРИКОВИ како да ходате на штиклама као ВИКТОРИЈИ АНЂЕЛИ (ВИДЕО)

Обрве од којих застаје дах

Можда нисте размишљали о обрвама као о неком јако важном детаљу на лицу, али правилно обликоване и пуне обрве учиниће чуда за изглед. Уколико га желите побољшати у трену, оловком за обрве исцртајте их и учините гушћима. Ефект неће изостати.

Нанесите кремасто руменило

За наношење кремастог руменила на лице треба имати више вештине него за пудерасту верзију. Но једном када усавршите његово наношење и желите да у трену дате нови сјај свом изгледу, ставите на образе мало кремастог руменила.

Увијте трепавице

Дуге и густе трепавице наглашавају очи и дају им посебан шарм. За брзу поправку изгледа ово је супер трик.

Нанесите на тело хидрантни бронзер

Неке креме за заштиту од сунца дају фин сјај, али и мало боје, па истичу тен. Знају бити обогаћене схеа маслацем, а кожи дају природан изглед и леп сјај.

Нанесите коректор

Како бисте отворили очи и сакрили тамне колутове, све што вам треба је коректор на подочњацима, а након овог беаутy трика у трену ћете изгледати свежије.

Прочитајте још: Маска за косу од БАНАНЕ: Поспешује раст косе и помаже у уклањању перути (РЕЦЕПТ)

 

Направите лагани пилинг усана

Уколико нанесете сјај или руж на испуцале усне, ефект би могао бити врло лош па бисте чак могли изгледати мало старије. Лаган и брз пилинг усана одстраниће мртве ћелије, а након тога оне су спремне за сјај.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas