Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СПИРИТУАЛИЗАМ

Пронађите ко је ваш ТОТЕМСКИ ЗАШТИТНИК и како да РЕШИТЕ ПРОБЛЕМЕ у животу

У шаманистичким традицијама верује се да духови животиња - тотеми штите трагаоце током духовних путовања. И код "обичних" људи ови "духови" могу послужити као водичи.

1602588303_Depositphotos_116025514_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ваша духовна животиња је отелотворење ваше подсвести и стога не може бити изабрана, већ она бира  вас. У већини случајева, она ће се "представити" у тренутку када је ваш ум опуштен и способан да "лута" изнутра, на пример, током снова или медитације.

Међутим, духовне животиње се такође могу открити у физичком облику - рецимо, ако их неколико пута у кратком временском раздобљу угледате у природи, на плакатима, интернету, телевизији...

Призовите тотема
Пробајте церемонију призивања духа-водича. Запалите свећу, тамјан или жалфију, умирите ум и затражите да вам се духовна животиња покаже у визији, сну или у живом облику.

Прочитаје још: Зашто дајемо ПОКОЈНИКУ 40 дана? Фантомски ДНК доказује ПОРЕКЛО човека које ће многе УПЛАШИТИ

Добар начин да се отворите за сигнале је боравак у природи, као и развијање способности да посматрате свет природе и препознајете знакове и симболе. Обратите пажњу на понављајуце сусрете са животињама, било у физичком или симболичком облику, попут предмета или слике.

Да ли је нека животиња оставила траг?
Записујте снове
Обратите пажњу на снове, јер тако подсвест обрати сложене информације. То су манифестације несвесних слика и смерница.

Проучите животиње које вас занимају. Ако се сећате утицаја одређене животиње током детињства, истражите традиционална знања о њој. Размислите зашто вам се неке животиње "истичу", и покушајте да препознате особине и карактеристике које се највише поклапају са вашом природом.

Прочитајте још: ДВЕ године су путовали до СРБИЈЕ, а када је дошла ЦРВЕНА АРМИЈА уништили су ОФИЦИРСКЕ униформе (ФОТО/ВИДЕО)

Ваш дух-водич је моћан савезник, у увек му се захвалите на смерницама и подршци. Редовно медитирајте о свом водичу, замолите га за упутства и слушајте шта вам поручује.

Интуиција Фото: Депозит

Главна симболика и поруке неких животиња - духовних водича:

Вук

Карактеристике: оштра интелигенција, јаки инстинкти, жеља за слободом, осећај угрожености, али и недостатак поверења у себе или у друге.

Користите инстинкт

Без обзира да ли се вук појављује у физичком облику или у сну, то може бити знак да треба да користите  инстинкте и интуицију да бисте добро схватили ситуацију.

Прочтиајте још: По наређењу тајних сила ЦАР је ЖРТВОВАН: Црква тврди да су РОМАНОВИ убијени на РИТУАЛАН НАЧИН

Истраживач Фото: Депозит

Сова

Карактеристике: интуиција, способност да се види оно што други не виде; мудрост; способност гледања "иза маске"; присуство ове животиње најаваљује промене.

Видите даље од других...

Као водич, сова вас наводи да видите даље од вела обмане и илузије; открива скривено. Ова птица је јак духовни водич за разлучивање и доношење одлука заснованих на чврстим темељима. Вероватно волите да истражујете непознато, а ноћ је посебно повољна за вашу креативност.

Прочитајте још: Знате ли зашто поштоваоци Достојевског купе каранфил и изађу на трећој станици, код манастира Александар Невски?

Храбар Фото: Депозит

Медвед

Карактеристике: снага и самопоуздање; супростављање недаћама; предузимање акције и вођство.
Дух медведа указује да је време за исцељење или за коришћење исцелитељских способности, али и даје снагу за уземљење. Најбоља "медицина" за медведе је самоћа, тишина и одмор.

Пружа храброст за суочавање са изазовима.

Тотем медведа је снажан извор подршке у време потешкоћа. Пружа храброст и стабилну основу за суочавање са изазовима. Када се медвед покаже као духовни водич, можда је време да се заложите за своја уверења или истину. Ова моћна животиња обезбедиће подршку и снагу.

Све види Фото: Депозит

Прочитајте још: Када је ПУТИН сео на ОВУ СТОЛИЦУ сви су знали да ће бити први човек РУСИЈЕ (ФОТО)

Соко

Указује да треба да преузмете вођство када за то дође време; моћ да се види, јасна визија, повишена духовна свест. Соко се вине високо и без напора стиже до небеса.

Ви сте вођа!

Када се појави у животу, време је да вас мање ометају детаљи и да се усредсредите на вишу перспективу. Соко је грабиљивица и то значи да сте способни да водите друге и на њих утичете. Свакако, време је да преузмете више иницијативе и будете активни.

Прочитајте још: Био је ОМИЉЕН СРПСКИ ВЛАДАР: Деспот Стефан је СПАВАО ОКОВАН и ноћу ШЕТАО по селу, а разлог се и данас ПРЕПРИЧАВА (ФОТО)

Мудра Фото: Депозит

Лисица

Карактеристике: интерактивност, повишена свест, лукавство, виђење истине кроз обману, способност сналажења и брзо реаговање у незгодним ситуацијама, склоност ноћним активностима и раду са сновима.

Подстиче брзе потезе

Када се лисица појави као водич, она подстиче акцију и брзе потезе. Треба да обратите пажњу на људе или околности које би вас могли обмањивати или преварити. Лисица као духовни водич нуди добра учења о заобилажењу препрека, уместо суочавања са њима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas