Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕВИЦЕ

Прорачуната је, ОЗБИЉНА, систематична и ПОУЗДАНА, а без ње би у свету ВЛАДАО ХАОС

Сматра се да припада хладнијим знацима, јер, у њеном свету је све прорачунато и прецизно постављено.

1598600103_couple-731890_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Девица је земљани знак који у природном хороскопу влада шестим пољем које представља логику, аналитику, услужност, здравље и посао.  Нема простора за велике љубавне осцилације, а ако у раној младости доживи разочарање у стању је да деценијама касније самује и анализира све доживљаје из везе која је била промашај.

Прочитајте још: У НОВЕМБРУ све ће изгледати као РУЖАН САН, границе ће почети да се отварају, а шта нас чека од НОВЕ ГОДИНЕ?!

Као родитељи су...
Ако у раној младости постану родитељи, претерана захтевност и критицизам могу потпуно упропастити сваки покушај остваривања блиског односа са децом. Уколико у ово уђу у зрелом добу, однос се заснива на традиционалном васпитању у коме овај знак као родитељ спроводи конзервативна правила.

Девица је оличење пословности и одговорности. Међутим, без обзира на то оне ретко заузимају високи положај у радном окружењу. Максимално достигунуће је шефовско место, а најбоље се сналази у здравству, фармацији али и самосталним услужним делатностима.

Бик је савршен спој, економски и емотивни.

Одмереност овог знака захтева да у емотивне односе улазе обазриво са већ детаљно анализираним током везе која мора бити озбиљна и обећавајућа на дуге стазе. Најбоље се слаже са земљаним знацима. Осим са својим ту су и:

Веза са Јарцем је хладна, досадна и успешна.

Јарац - овај однос се из даљине препознаје по хладном и одмереном понашању партнера. Без спонтаности и лепршавости, овај пар одише досадом, па стога нису омиљени ни окружени великим бројем пријатеља. Дуго опстају заједно, јер сваки проблем решавају кратким информативним договором којим одлучују где је чему место.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Бик - економичност и постојаност овог знака привући ће хладну Девицу, па ће за њу идеална брачна прилика бити управо у лику овог партнера који уме да економише како новцем тако и емоцијама. Овај пар дугорочно опстаје заједно јер је развод као могућност унапред искључена.

Са Раком влада савршени склад, са Шкорпијом буран развод...

Компромисно решење може наћи са воденим знацима:

Одлични шефови, тачније увек шефови Фото: Депозит

Рак - породичан и вредан, овај знак ће привући педантну Девицу. Овај пар одаје утисак савршеног склада, сваки потез се дуго планира и не постоје никаква изненађења. Међутим, ова веза опстаје на темељима компромиса пожртвованог Рака.

Прочитајте још: У НОВЕМБРУ све ће изгледати као РУЖАН САН, границе ће почети да се отварају, а шта нас чека од НОВЕ ГОДИНЕ?!

Шкорпија - магнетична за све знаке, њој неће бити проблем да на први поглед уздрма суздржану Девицу. Однос функционише док шкорпијска страственост и фанатичност потпуно не ужасну хладну природу Девице после чега избијају окрутне свађе у којима обострано падају тешке речи.

Близанци их ужасавају, а Стрелац шокира!

Потпуни несклад у односима Девицу очекује са овим знацима:

Близанац - тешкоће избијају већ при првом сусрету. Заједнички владар Меркур може их спојити само под условом ако је добро међусобно аспектован. Ипак, постојану и принципијелну Девицу ужасава неухватљивост и површност једног Близанца, па у заједничком животу овај пар тешко функционише.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Стрелац - осим пријатељског односа, овај пар не може остварити дубље контакте који би карактерисали емотивну везу. За детињастог Стрелца, Девица је преозбиљна и досадна, док њу, пак, ужасава његов нереално оптимистичан поглед на живот. Еротски се не привлаче и брак је осуђен на проблеме.

Са Рибама се радо жене и тај однос је...хм

Наизглед две супротности, Девица и Рибе често ступају у брак. Ова тиха и повучена заједница води живот далеко од очију јавности. Природна потреба Рибе је да се жртвује и служи, па ће овај однос, управо међусобним допуњавањем дуго одолевати искушењима.

Овна не разуме, Вагу не схвата, а Лав је плаши!

Остала су још четири знака: Ован, Вага, Лав и Водолија. За разлику од претходно набројаних који имају, ако ништа друго, барем изазован аспект, Девица са ова четири знака нема никакве додирне тачке. Па ће тако Овнова непромишљеност и брзина бити потпуно несхватљива за њену студиозну и спору природу. Вагина култура и шарм могу само на први поглед деловати обећавајуће. Склона усамљеничком животу, Девици ће њен јавни живот деловати ужасавајуће, осим уколико су владари Венера у Девици или Меркур у Ваги, тада овај спој може трајно опстати.

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

Лавовима је потребно страствено дивљење и отворено показивање љубави што критички настројена Девица није у стању да разуме и оствари. На крају, занимљива Водолија може привући Девицу и натерати је да употреби све своје интелектуалне капацитете.

Водолија је доводи до потпуног лудила!

С обзиром на то да Водолија игра по својим правилима и не поштује никакве конвенције може на крају изазвати општи бес и хистеричан напад коме је Девица, када је савладају анксиозност и незадовољство, склона.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas