· · Коментари: 0
Занимљивости

Пророчанство Вангине наследнице: У серији катаклизми које ће задесити Европу, потонуће Венеција! Турци ће поново на Беч!

Бугарка Кети Иванова, коју су после Вангине смрти назвали њеном наследницом, такође је позната по многим визијама које су се оствариле

1614855278_vangina-naslednica3.JPG
Фото: Д.Вићановић

Као што су деведесетих година прошлог века забележиле београдске "ТВ Новости", Кети је још 1993. године тврдила да  ће "Босна бити подељена на два дела и да ће се после тога ситуација заоштравати у Хрватској." Тако је и било.

Кети Иванова је говорила: "Београд ће се препородити и постаће центар Европе, али то неће бити у овом веку, него тек после 2000-те године.

Фото: Д.Вићановић

Европа у превирању

И сама Европа ће имати проблема које неће умети сама да реши. Тероризам или неке болести ће толико уyети маха да неће бити безбедно путовати никуда.

У Европи ће доћи до рата, али тек када га започну неке групе унутар ње. Пре тога десиће се мирна окупација скоро свих европских држава. Људи са истока ће похрлити у европске градове. Најгоре ће бити у Паризу и Берлину. Онда ће се придошлице, када их буде било на милионе, дићи на устанак. Биће крви и Европа више никада неће бити иста као пре.

Турци ће покушати инвазију на Беч уз помоћ својих савезника, али ће претрпети пораз. Иначе, Турци се неће обазирати на опомене међународне заједнице, пошто им је  једном успело да силом наметну своју власт (Кипар). Угрожени ће бити делови Грчке, а посебно Бугарске. Турски продор у Европу зауставиће један мудар политичар којег ће слушати све стране.

У серији катаклизми које ће задесити Европу, потонуће Венеција!

– Биће много природних катастрофа, троструко више земљотреса него до сада, чак ће се и авиони рушити чешће него сада. То је само део онога што долази...

Добро за Балкан

У целом свету очигледна је експанзија ислама. Запад није ништа учинио да се заштити, због тога ће платити високу цену. Корумпиране компаније и њихови власници, издаће интересе својих земаља.

Пред почетак новог века Кина ће постати велика светска сила од које ће сви страховати.

Тај страх ће бити неоправдан јер ће Кина гледати своја посла и неће водити освајачке ратове. Азијски тигар неће »гутати« друге, али ће развити моћну технолошку базу, прикупиће велики капитал и кренуће у развој. То ће бити добро и за Балкан.

Свет би требало да буде забринут због рата који се припрема. Коловође су познате и Уједињеним Нацијама. Рат ће захватити један део Европе, неће Балкан, Азију и Јужну Америку.

Немачка ће своје светле тренутке проживети до 2005. године. После тога кренуће јој наопако, а затим ће рат закуцати и на њена врата. Неће бити поново подељена. А, рат ће изгубити...

Тако је говорила Кети Иванова.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.