· · Коментари: 0
ТАЛЕНАТ

Прву улогу је имао у филму "Јужни ветар", а сада глуми у "Тајни винове лозе": Он је наш најинтелигентнији глумац и члан је МЕНСЕ!

Младог глумаца Луку Грбића (20) тренутно гледамо у популарној серији "Тајна винове лозе".

1616446655_nenad-maras.png
Фото: Принтсцреен / YоуТубе / Пијеца ТВ

Лука Грбић је млади уметник који се прославио у популарном филму "Јужни ветар" (2018), у којем је глумио млађег брата главног јунака.

За улогу у Јужном ветру награђен је за најбољег дебитанта на "Филмском фестивалу"

Прочитајте још: Деведесетих је певао најлепше баладе, а девојчице су луделе за њим: Изгледа млађе и боље него икад (ФОТО)

Уписује Факултет драмских уметности док је још био средњошколац и ђак Прве београдске гимназије.

Лука је најинтелигентији глумац

Први пут пред камере је стао током снимања филм "Јужни ветар", глумивши са Богданом Диклићем и Милошем Биковићем.

Прочитајте још: Током 90-их био је најпопуларнији тинејџер на свету, а онда је доживео МОЖДАНИ УДАР и изгубио памћење!

Оно што је занимљиво за Луку је да је члан Менсе и за сада је наш најинтелигентнији глумац.

У једном интервјуу је открио када се јавила љубав према глуми:

- Кренуо сам на глуму да идем у првом разреду основе школе у уметничку радионицу "Кесић". Волео сам те часове. Било је то мојих пет минута на сцени. Кад сам уписао Прву гимназију, морао сам с тим да прекинем. Десила ми се улога у "Јужном ветру" и онда сам одлучио да пробам да упишем и ФДУ - рекао је за "Курир" Лука.

Такође, тада је истакао да пријемни за Факултет памти као један од најлепших дана у животу, а уједно је дао и савет за све будуће глумце:

- Био је то један од мојих најлепших и највећих дана у животу. Чекао сам да прочитају моје име и да изађем на сцену. Нисам видео никог испред себе и као да сам гледао у зид. Покушао сам да покажем себе, а све што се десило била је срећа. Ушао сам у ужи круг и видео колико желим тиме да се бавим. Савет од мене за све који желе да упишу глуму јесте да на пријемном не треба да покажу шта су научили глумачки, већ шта могу и шта су спремни да ураде.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.