· · Коментари: 0
шминка

Ако правимо ОВЕ ГРЕШКЕ при наношењу ПУДЕРА изгледаћемо СТАРИЈЕ: Ево како да то избегнемо

Правилно наношење пудера може много да допринесе целокупном изгледу. Користимо га да прикиријемо неправилности, уједначимо тен и створимо подлогу за даље шминкање.

1597909851_brush-3408995_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Постоје грешке које правимо, а због којих нам пудер неће дати леп младолик изглед већ ће додати године које немамо.

Прочитајте још: Овде ПОСТОЈИ НАЧИН: Ево како да остварите ПОПУСТ на летовање

1. Не хидрирамо кожу пре наношења пудера

Фото: Пиxабаy

Важно је неговати кожу јер и најквалитетније пудер неће изгледати добро уколико наша кожа није хидрирана. Пудер никако не може да замени хидратантну крему

- Добра хидратација је кључна за младалачки блистав тен у било којем добу -  истиче шминкерка Диора Џејми Комбс.

2. Ваша боја пудера се не слаже са тоном коже

Важно је пронаћи пудер који ће одговарати вашем тону коже. У другом случају ћете изгледати неприродно и старије.

Прочитајте још: ВАЖНЕ ПРОМЕНЕ НА ЛИЦУ ЖЕНА: 5 невероватних ствари које се догоде кад ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ШМИНКАТЕ (ФОТО)

3. Наношење велике количине пудера

Треба пронаћи количину пудера која одговара толико да се уједначни тен. Све више од тога може довести до тога да изгледамо као да на лицу имамо маску.

Фото: Депости

4. Користите пудер у праху у каснијем животном добу

Када ваша кожа природно почене да добија боре треба избегавати пудер у праху. Овај пудер ће више истаћи боре.

5. Средства за наношење пудера

Колико је важан пудер који наносите толико је важан и начин на који то радите. Ако пудер наносите прстима ризикујете стварање мрља, неравномерно нанет пудер и стварање линијица. Шминкери препоручују коришћење сунђера или четкице

Прочитајте још: Ово су ТИК ТОК ОБРВЕ: ЖЕНЕ широм света ЖЕЛЕ баш ТЕ (ВИДЕО)

6. Користите погрешан пудер за ваш тип коже

Свака особа има свој тип коже. Пудер треба да прилагодите својој кожи у зависности од тога да ли је сува. масна или сте склони појави бубуљица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.