Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ПУН МЕСЕЦ ће вечерас продрмати односе: Шкорпија нека се осами, ОВАН нека охлади главу

Вечерас је пун Месец у Ваги и многе ће ствари избацити на површину.

1616681842_Depositphotos_43993557_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Овај пун Месец ће ставити акценат на партнерске односе. Пошто Вага тежи балансу сада је време да покушате да се дистанцирате и "одмерите" своје емоције. Овај пун Месец ће све избацити на површину.

Прочитајте још: ТРИ хороскопска победника године, а први су Рибе, које треба да се спреме за СПЕКТАКЛ

Тамо где нешто не ваља муљ ће испливати на површину, а тамо где је све уреду - односи ће се још више учврстити. Вероватно се питате да ли превише дајете емоција, да ли превише трпите у вези, да ли је ова веза нешто у шта вреди улагати? Безброј питања вам пролази кроз главу. А, нигде одговора....

Пун Месец је увек нагомилана енергија.

Сам пун Месец по себи носи нагомилану тензију као и јаке емоције. Свега је превише. Чаша само што није прелила. Најбољи савет је да се, ако можете, примирите на неколико дана и да покушате да ћутите. Пробајте да будете неми посматрач. Све ће се само од себе показати и ви ништа нећете морати да радите.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

Пун Месец у Ваги се дешава на моћном осмом степену Шкорпије. Шкорпија сама по себи представља крај старог и почетак новог. Зато само полако, без исхитрених реакција, ослушкујте првенствено себе, а онда партнера и околину. Муљ ће сам изаћи исто као и чиста срећа!

Ован треба да се примири и не доноси одлуку на пречац. Нека прође пун месец, охладите главу.

Који знакови ће највише осетити овај пун Месец?

Ован

Вама се пун Месец дешава у пољу партнерства. Прозвани су љубавни односи исто тако и пословни. За љубав је најмудрији савет: само полако и мирно. За посао понуде стижу, али ви као да имате мањак самопуздања. Полако. Не доносите одлуку у истој секунди. Добро размотрите и примирите се неколико дана таман док не прође пун Месец, а онда хладне главе донесите одлуку.

Шкорпија

Вама се пун Месец дешава у вашем 12 пољу. То тражи од вас да се повучете у своје дубине и да се осамите. Тек тада доносите исправне одлуке. Увек слушајте своју интуицију!

Прочитајте још: Ови знаци ће вам ЗАБИТИ нож у леђа! Шкорпија то чини из најпоштенијих намера

Вага

Oд вас овај пун Месец тражи да се једино сконцентришете на себе. Ослушкујете своје потребе, жеље, сексуалност. Ако вам нешто смета реците. Ако дође до расправе употребите своју дипломатију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas