Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Олигхт С-1Р

Пуњива батеријска лампа (ФОТО)

Ова изузетно компактна светиљка може постићи максималну излазну снагу од 1.000 лумена,а помоћу тростепеног индикатора имате увид у стање батерије

1612266004_S1R.jpg
С1Р - Фото: “Олигхт”
Oglas

Кинеска компанија “Олигхт” сврстава се у групу најуспешнијих произвођача батеријских светиљки. Нови, ултракомпактни модел има пет нивоа јачине светлости. 

Прочитајте још: Светлост од Сунца до Земље путује 8 минута - ми је испоручујемо на притисак прекидача

Захваљујуцћи једној пуњивој ИМР16340 батерији, ова изузетно компактна светиљка може постићи максималну излазну снагу од 1.000 лумена, уз аутономију до 15 дана непрекидног рада. Бочни прекидач има тростепени индикатор нивоа батерије у боји, тако да у сваком тренутку знате колики вам је процентуални опсег батерије. 

Када се батерија испразни пуни се високо ефикасним МЦЦ 1А магнетним пуњачем, фото:  “Олигхт”

Када се батерија испразни пуни се високо ефикасним МЦЦ 1А магнетним пуњачем. На дну тела је снажан магнет на који се поставља магнетни поклопац са УСБ каблом за пуњење, али омогућава  постављање светиљке на металну површину.  

Призматична текстура тела светиљке пружа сигуран хват, без клизања чак и у ознојеној шаци. Шналом од челичног лима можете светиљку да причврстите за ивицу џепа. Ефективан домет је око 150 метара, а ТИР оптичка сочива пружају могућност мењања ширине снопа.  

Серија С1Р је убедљиво најпопуларнија компактна светиљка коју је икада произвела компанија “Олигхт”, фото:  “Олигхт”

Уз димензије од 65 мм дужине, 20 мм пречника и масу од само 37 грама С-1Р је изврсно решење за сваку прилику. Све ово по цени од 65 долара. 

Прочитајте још: СОВА угрозила донедавно неприкосновени Шурфајер (ФОТО)

Комплет који иде уз светиљку, фото:  “Олигхт”

Серија С1Р је убедљиво најпопуларнија компактна светиљка коју је икада произвела компанија “Олигхт” због своје невероватне снаге, одличног дизајна и погодних карактеристика. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas