Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВАЦ

Рачуне НИКАДА не чувајте у новчанику, логично је!

Није свеједно да ли су новчанице у новчанику уредно поређане или згужване.

1630301778_pareee.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Верује се да неуредан новчаник блокира проток позитивне енергије и уноси неред у ваше финансије. Зато, уколико желите да привучете благостање у живот, нека увек буде уредан, а новчанице пажљиво сложене у њему.

Прочитајте још: Скратио си ми живот! То није истина, деца продужавају живот!

Рачуне не носите у новчанику

У новчанику никада не треба носити неплаћене рачуне, па чак и плаћене. То, наводно, привлачи енергију која ће вас терати да стално дајете новац за нешто. Такође, у њему држите само паре и банковне картице, све остало носите у нечем другом. Важно је и да увек имате мало више новца од планираног како бисте призвали благостање у живот.

Сами купујте новчаник, али никада полован!

Није свеједно ни да ли сте купили новчаник или сте га добили на поклон. Саветује се да га сами изаберете и купите како би вам се допао и радо у њему држали новац. Избегавајте половне, јер не знате ко им је био претходни власник и да ли је имао добру или лошу енергију.

Прочитајте још: Три особине наслеђујемо само од мајке

Није за сваког црвени новчаник

Често се каже да црвена боја привлачи новац, благостање и тера лошу енергију. Али према кинеском хороскопу, новчаник ове боје је прави избор за људе чији је елемент ватра или земља (код воде и метала слабије делује).

Тамноплава симболизује обиље за људе чији је елемент дрво или вода, а новчаник у тој боји не би требало да имају особе рођене у знаку ватре или метала.

Црни новчаник је идеалан за неке људе.

Црни новчаник је идеалан за особе које припадају елементу дрво или вода.

Смеђа (елемент земља или метал) доноси богатство и најчешћа је међу новчаницима, али не би требало да је имају људи у знаку ватре или воде.

Прочитајте још: Лако успављивање: Проверени метод 10-3-2-1

Зелена (за оне чији је елемент дрво или ватра) боја је одличан избор за нови финансијски почетак, без обзира на то шта се догађало у прошлости.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas