Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Главу горе, осмех на лице и идемо даље!" Рада Манојловић читаоцима Новости пожелела срећну 2021. и упутила ПОРУКУ

Певачица је у интервју за Новости искрено причала о свим недаћама које су је задесиле у 2020. години

1608649304_rada_manojlovic_28062019_0023.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Рада Манојловић, ову годину памтиће по породичној трагедији која јој се догодила. Наиме, певачици је средином године, преминула бака по мајци, за коју је била веома везана.

Због читаве ситуације, Рада се повукла из јавног живота, а за нас истиче да би највише волела да је ову годину могла да упамти само по корони.

  • Како ћете прославити Нову годину?

- Када је у питању прослава Нове године, за сада рекламирамо наступ у једном београдском евент центру. Наравно, као и сви, из сата у сат чекамо нове информације. Простор у коме ја имам договорен наступ је огроман и сигурно би могле да се испоштују све мере, да свако друштво буде за својим столом одвојено од других и да сви буду безбедни. Наравно, не можемо ићи против закона и мера, како буду организатори одлучили тако ће бити. Свеједно, и ако не будем радила, ја свакако имам где и са ким да прославим.

  • Који је најлепши поклон за Нову годину који сте добили до сада?

- Уф, тешко ми је да се одлучим, јер особе које ме воле, стварно воде рачуна о томе и од њих сам увек добијала баш оно што ми у том тренутку треба. Било је свега и свачега, ташне, сатови, наруквице, хаљине... а наравно поред материјалних ствари, оно што се увек највише памти, јесте кад се неко потруди да те изненади и пруреди собу у рецимо неки романтични амбијент и тотално ти промени осећај стварности и реалности, па се искључиш из свега и осетиш ону блаженост, као да си на Малдивима или тако неком егзотичном, рајском месту. Заправо, најлепши поклон за Нову годину је осећање среће и осећај као да си у рају, који ти наравно приреде особе које волиш и које тебе воле.

  • По чему ћете памтити 2020, а да није корона?

- Мислим да ћемо сви памтити ову годину по томе што нам је зауставила животе и окренула их наврат нанос, наопачке, и што је почео један други период, нама непознат и неизвестан. Ипак, оптимиста сам увек и у свакој ситуацији у животу, па и у овој. Нажалост, због породичне трагедије која ме је задесила, често сам кроз интервјуе ових дана говорила о томе да је среће па да ову годину памтим само по корони. Средином године преминула нам је нана, бака по мајци, за коју смо сестра и ја биле енормно везане и која је била најважнија женска фигура у нашем животу, после смрти маме. Била нам је ослонац и замена за маму 16 година, тако да смо то баш тешко поднеле и доста се повукле, као што видите и по мени и по мом учешћу у јавном животу и медијским иступима. Једноставно, то ме је јако пореметило емотивно и ништа што се дешава око мене ми није било важно, а камо ли неки новински чланци и коментари разних личности. Па чак ни корона. Пријало ми је да се повучем од свега. Ипак, као што рекох, живот иде даље и увек има разлога и енергије за осмех, љубав, срећу, успех и нове победе. 

  • Која је ваша новогодишња жеља?

- Верујем да ће се у 2021-ој наћи начин да са овим живимо нормално, као и са свим другим вирусима и проблемима који су се десили човечанству током историје, да ћемо се једноставно саживети са свим овим и схватити да живот не може да стане. Када сам ја лично у питању, имам нове песме које лагано спремам, много ми се свиђају и мислим да ће почетак 2021. бити добар период да мало развеселим и обрадујем и себе и публику новим песмама.

  • Која би била порука за наше читаоце?

- Свима желим срећнију и успешнију Нову 2021. годину, да буду јаки, здрави, да чувају и воле и себе и своје ближње, да се охрабрују, да не падају под утицај лоших вести, да се склањају максимално и од лоших вести и од лоших људи, да се држе себе и своје породице, људи који им желе добро. Да се смеју, гледају добре филмове, серије, читају занимљиве књиге, било шта што ће им нахранити и ојачати дух, јер, на крају баладе, ми смо сами кројачи своје среће, истина је да нас живот ставља у разне ситуације, али ми бирамо начин на који ћемо се изборити са тим. Не може ти нико ништа ако га не пустиш. Зато свима желим главу горе, осмех на лице и идемо даље.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas