Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Раде Шербеџија прославио 30 година брака, и открио: "Још се чврсто држимо за руке"

Раде Шербеџија и Ленка удовички венчали су се 29. јуна 1991. године

1625065497_rade-i-lenka.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Regional Express - Nezavisni Istarski Portal
Oglas

Глумац и музичар Раде Шербеџија објавио је на свом Фејсбук профилу емотивну поруку уочи тридесете годишњице брака са позоришном глумицом и редитељком Ленком Удовички.

Прочитајте још: "Дуго је боловала неизлечиво и тешко. Била је у коми!": РАДЕ ШЕРБЕЏИЈА испричао када се последњи пут чуо са МИРОМ ФУРЛАН

„Вечерас је 30. годишњица Ленкиног и мога венчања… Вјенчали смо се у Београду 29. 6. 1991. године… Мјењали смо градове и државе. Родили смо троје дјеце. Направили смо властити театар на најљепшем отоку на јадранском мору. Имамо дивну обитељ. Имамо и довољно правих пријатеља. И још се чврсто држимо за руке“, написао је глумац.

Поруку је пратила и песма „Филипа Кљајића 32“, која носи назив по улици у којој је Ленка становала када су се упознали. Ова песма посвећена је управо њој.

Подсетимо, Раде Шербеџија и Ленка Удовички упознали су се 1990. године у Суботици. Глумац је од своје супруге старији 20 година. Венчали су се када је он имао 43, а она 23 године.

Из првог брака са балерином Иванком Церовац глумaц има сина Данила и ћерку Луцију, док са Ленком има три ћерке: Нину, Вању и Милицу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas