Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВ ХОБИ

"Радим то бесплатно и уживам": Овој жени је чишћење ЕКСТРЕМНО прљавих домова ХОБИ ИЗ СНОВА (ВИДЕО)

Понекад путује и седам сати аутомобилом како би некоме очистила кућу - и не тражи ништа заузврат.

1618398540_ciscenje.JPG
Фото: Принтскрин / ТикТок / аурикатариина
Oglas

Аури Катарина из Финске велика је обожаватељка чишћења. Толико велика да тренутно чисти туђе домове - и то потпуно бесплатно, преноси Тхе Сун.

На ТикТоку је објавила неколико видео записа у којима показује како изгледа просторија пре и после чишћења, па су пратитељи почели да је моле за помоћ, односно да дође тако и да почисти и код њих.

Прочитајте још: Очистите НЕРЕД У КУЋИ према ФЕНГ ШУИЈУ: Пустите позитивну енергију

- Сви воле да раде оно у чему су добри, зар не? Верујем да пуно људи заслужује нови почетак, волим да помажем другима - рекла Аури када су је питали зашто све ово ради за џабе.

Погледајте видео:

@аурикатариина

РЕАСОНС WХY И ЛОВЕ ТО ЦЛЕАН ФОР ФРЕЕ 😻💸 #цлеанинглове #бест #амазинг #трансформатион #цхангес #хелпингстрангерс

♬ Ин Тхе Енд - Меллен Ги Ремиx - Томмее Профитт
Ако је потребно, путује и у друге градове како би некоме помогла и уредила животни простор.

Један такав процес показала је у видеу: прво се види прљаво посуђе на поду купатила, а затим смеће које је свуда. Храна је такође по поду, тоалет није очишћен две године... А Аури је све очистила и довела до савршенства, због чега су просторије непрепознатљиве!

Прочитајте још: Како да очистите фугне око плочица? Смеса од 3 састојка решиће вас нечистоћа

Људи јој свакодневно пишу коментаре како су фасцинирани да је толико радује тако нешто, али су јој и захвални јер знају да јој се могу обратити за помоћ.

"Само тако наставите", написао је неко, а други су се надовезали да је предивно од ње што свима жели да пружи шансу за нови почетак. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas