Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КАНЦЕЛАРИЈА

РАДНИ КУТАК претворите у СРЦЕ СТАНА

На почетку пандемије многе фирме су се пребациле на рад од куће и одмах је постало јасно колико је важно у дому имати функционалну просторију, у којој је могуће бити продуктиван колико и у канцеларији.

1594968594_Depositphotos_52778303_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Нажалост, већина људи, због скученог простора, нема услова да читаву просторију, макар она била и најмања, претвори у кућну канцеларију. Зато су дизајнери дали решења која ће нам помоћи да, и у ситуацији када кубуримо са квадратима, будемо ефикасни и када радимо од куће.

Прочитајте још: НЕОН можете унети у стан САМО ако поштујете ова ПРАВИЛА

Прочитајте још: ЧАША ЗДРАВЉА спречава лош задах, ЧУВА ЗУБЕ и кости

Заправо, било који кутак у дому можемо да претворимо у радни. За то можемо да искористимо угао дневне собе, а ако је она већа, онда радни кутак више није кутак, јер дизајнери предлажу да га направимо насред ове просторије.

Радни кутак направите насред дневне собе!

Такође, они сматрају да одлична радна атмосфера може да се направи и у спаваћој соби, а део за обављање посла су осмислили чак и у оквиру гардеробера (висећа полица или мердевине које се из њега извлаче само су неке од веома практичних идеја). У сваком случају, залажу се за вишефункционалне просторе.

Прочитајте још: Пронађите праву НИЈАНСУ ПУДЕРА за ваш тон коже

И сви се слажу у томе да радни сто треба да изгледа минималистички, да буде дуг и узан, само са ногарама, односно без фиока или додатака који би загушили простор. И столице, односно фотеље, требало би да буду што мање и једноставније.


Функционалност и светлост су најважнији Фото: Депозитфото

У овом кутку једино се подразумевају главно средство за рад (лаптоп, компјутерски монитор или таблет) и лампа. Све остало је препуштено нашој машти, која би, додуше, требало да се фокусира на зид (ако се сто прислоњен уз њега) или једноставне форме за одлагање неопходних ствари (уколико се налази насред собе).

Радни сто треба да буде функционалан!

Шта предлажу да учинимо када у стану једноставно нема довољно места за нови комад намештаја, какав је радни сто?

Прочитајте још: Из купатила ОДМАХ избаците црвене елементе! Ево које боје по ФЕНГ ШУИЈУ морате имати у просторијама

Сматрају да постоје практична решења која могу да помогну да рад из кревета или софе буде што удобнији. Расклопиви сточићи за кревет и јастуци који подржавају лумбални део кичме су кључне ставке које ће нам помоћи да створимо радни простор где год да се налазимо.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas