Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТО 2021.

Рај отвара врата за туристе: Сејшели вакцинисали све запослене у туризму

Сејшели су најавили да ће се отворити за међународне посетиоце од 25. марта.

1615885877_seychelles.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Рајска острва у Индијском океану ће једино захтевати од туриста да донесу негативан ПЦР тест који не сме да буде старији од 72 сата. Неће постојати карантин нити ће бити ограничења кретања, а неће бити потребна ни потврда о вакцинацији.

Прочитајте још: САЗНАЈЕМО: Сви запослени у туризму ће морати да буду вакцинисани?

Од посетилаца ће се и даље захтевати да се придржавају мера заштите јавног здравља, као што је ношење маски, држања дистанце и редовног прања руку.

Без теста за Занзибар
Путницима који се враћају са Занзибара више неће бити обавезан ПЦР тест да би ушли у авион "Катар ервејза". Такође, ПЦР тест није потребно радити ни на осталим дестинацијама у Танзанији.

Посетиоци ће имати приступ свим заједничким просторијама у хотелима: баровима, базенима, спа центри и дечијим клубовиа, а све је то раније било забрањено.

И даље је забрањен долазак туритима из Јужне Африке

Прочитајте још: Почетак аранжмана "одмор у карантин вили" је успешан: Да ли бисте летовали у "златном кавезу" за 2.000 евра?

Међутим, неће сви туристи моћи да посете Сејшеле. И даље остају закључани за посетиоце из Јужне Африке, где се појавио нови сој коронавируса.

Отварање Сејшела наступило је после "агресивне кампање вакцинације" коју је спровела власт.

- Кампања вакцинације је била прилично успешна и учини смо све што је у нашој моћи како би осигурали заштиту становништва. Сада смо стигли до тачке постепеног економског опоравка - рекао је Силвестре Радегоиде, министар спољних послова и туризма.

Прочитајте још: Америчка блогерка у Београду: Тамара је разлог зашто сам сањала да дођем у Србију! (ВИДЕО)

Економија Сејшела крај источне обале Африке заснива се на туризму.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas