· · Коментари: 0
САВЕТИ

Раскинули сте, али и даље мислите о бившој љубави: Ово су 5 грешака које правите после растанка

Важно је не одустати и веровати да ће у наредним временима ствари бити боље.

1618419083_Depositphotos_194635592_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос

Растанак није лак, али понекад је неизбежан. Излазак из везе је тежак и болан процес, а након тога је потребан период у коме ћете се емоционално излечити и спремити се да се радујете будућности. Међутим, некима је тај процес отежан и никако не могу да избаце из главе бившу љубав.

Прочитајте још: Станислав Попов упозорава парове: Пре брака питајте га како замишља заједнички живот!

Прошло је већ неко време откако сте прекинули везу, а ви се и даље осећате лоше и веома везано за њега/њу. Сузе вам сваки пут навиру када се његово или њено име појави у разговору или на екрану вашег телефона. То је нормалан осећај, јер туговање није временски ограничено, те тај процес може потрајати и година док неког преболите.

Потребно је неко време да се вратите у нормалу, али ускоро ћете тамо стићи. Важно је не одустати и веровати да ће у наредним временима ствари бити боље.

Прочитајте још: Ових 5 НАВИКА везаних за спавање могу САБОТИРАТИ вашу љубавну везу

Ако се питате зашто вам треба више времена да кренете даље, ево неколико разлога који ће вам рећи зашто.

  • Нестрпљиви сте

Најважније је да се подсетите да је потребно време и да морате бити стрпљиви са собом. Кретање даље није лако и у процесу треба да одвојите што више времена. Не можете се затворити од свих тих емоција, треба их обрађивати свим својим временом и усредсредити се на најбоље.

  • Пратите га на друштвеним мрежама

Проверавање на друштвеним мрежама неће помоћи. Проводите већину дана вребајући, проверавајући шта раде и са ким се састају, не само да ће ваше мисли послати у спиралу емоција, већ ће вас сигурно подсетити на њих и ваше заједничко време. тешко је да их заборавите и кренете даље.

  • Размишљате о помирењу

Морате престати да размишљате о помирењу. Ако је суђено, то ће се догодити. Стално размишљање о том дану неће вратити бившу љубав.

  • Околина вас подсећа на њу/њега

Ако сте имали заједничке пријатеље, заједничко суседство или одређене активности које сте радили заједно, онда ће вам бити тешко да идете даље. Морате се одвојити од обрасца и одбацити ствари које би вас могле подсећати на њу или њега.

  • И даље се чујете

Једна од најважнијих ствари коју треба учинити чим прекинете с неким је прекинути сваку комуникацију с њим. Ако сте у сталном контакту, тешко ћете превазићи осећања везана за ту особу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.