Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

РАСПЛЕТ ТРАГЕДИЈЕ ПОРОДИЦЕ ПЕРИНОВИЋ: Мајка убила себе и своје троје деце, Томислава полиција пустила на слободу

У Мелбурну се у четвртак поподне догодила страшна трагедија, а сада су откривени и језиви детаљи

1610823323_New-Project--6-.jpg
Фото: Фацебоок/Томислав Периновиц
Oglas

Тела Кети Периновић, држављанке Аустралије хрватског порекла и њене две ћерке и сина, седмогодишње Клер, петогодишње Ени и трогодишњег Метјуа, откривена су у четвртак поподне у њиховом дому, а ово четвороструко убиство у шоку је оставило читаву заједницу.

Прочитајте још: Говорио је 40 језика, имао је невероватан коефицијент интелигенције, завршио у лудници, а његово име нико не спомиње

Супруг Кети Периновић, Томислав, позвао је Хитну помоћ, а полиција која је дошла на лице места привела га је на саслушање. С обзиром да није било оптужби, пуштен је на слободну.

- Истражитељи не верују да је 48-годишњак био умешан у инцидент, а полиција не тражи никога даље  у вези са овим случајем - рекли су челни људи из полиције.

- Истражитељи одељења за убиство, формирали су прелиминарно мишљење да је 42- годишњакиња одговорна за све четири смрти, а по завршетку њихове истраге, извештај ће бити  достављен на разматрање патолога.

Комшије кажу да је Кети у последње време била јако чудна. Напустила је изненада посао и била је веома повучена последњих месеци. Породична пријатељица Мери Гровс, изјавила је Хералду Сану да је ова страшна трагедија потпуно сломила. На недавној рођенданској прослави код ћерке госпође Гровс, Кети Периновић била је необично повучена и тиха. 

- 29. новембра, практично сам је натерала да дође са децом да прославе рођендан моје ћерке - рекла Гровс за аустралијанске медије. Била сам тамо само кратко, а њене две старије девојчице биле су врло сличне мојим млађим ћеркама, причале су и смејале се. Типичне седмогодишњакиње, била су предивна деца. Тог дана изгледала ми је мало повучено, то није било уобичајено. Била је врло тиха. Сада када о томе размишљам, можда је то био знак? - рекла је Гровс.

Прочитајте још: ЗБОГ ЊЕГА ЈЕ АРКАН ПРВИ ПУТ ЗАПЛАКАО: Жељкова суза отишла је ПОСЕБНОЈ особи у његовом животу

Она истиче да Кетиног супруга Томислава, није добро познавала, јер је стално радио. Гровс истиче да је комшиница последњи пут Кејти видела пре Божића, али да се и тада чинила "нешто тишом него обично", али и истиче да јој се ништа није чинило посебно необичним.

Комшије Даниел и Вики Скрембри рекли су да су Кеји Периновић, задњи пут видели у среду, мање од 24 сата пре него што ће она и њено троје деце бити пронађено мртви, када им је донела кесу шљива на врата. Скренмбери је рекао да се Томислав Периновић, доселио у комшилук, отприлике 25 година, пре него што је упознао Кејти. 

- Чим су се венчали, затруднела је - рекао је Скремби додајући како им се Периновић чинио врло срећним.

Истичу да су стално виђали децу како се играју и возе бицикл на улици. Најстарија Клер, ишла је на часове плеса, а најмлађа је требала да крене у школу.

- Сада су на небу. Дивна деца су били - рекле су утучене комшије.

Прочитајте још: Тужна прича нераздвојног брачног пара: Били су у браку 47 година, а преминули су од вируса короне у року од 4 дана

Да нешто није уреду, сазнали су када је Хитна помоћ пројурила улицом, тада су виделу Томислава како седи на столици са рукама иза леђа. Био је веома тих, а онда су га сместили у полицијски ауто.  Даниел Скремби изјавио је да му је срце сломљено, када помисли да су деца која су му само пре две недеље пожелела Нову годину мртва: - Како се то могло догодити? - пита се комшија.

Бивши Колега, Кети Периновић, која је радила као физиотерапеут, каже да су њене колеге сломљене због вести о страшној трагедији. Он истиче, како је неочекивано напустила клинику у којој је радила, пре три месеца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas