Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

РАСТА на "апаратима"! АНА НИКОЛИЋ никада сексипилнија и изазовнија (ФОТО)

Певачица живи живот пуним плућима

1617400053_nikoli.png
Фото: InstagramScreenShot/ananikolicofficial
Oglas

Популарна поп певачица Ана Николић ужива у својим килограмима и још боље извајаном телу, за које се посебно намучила пре више од годину дана.

Прочитајте још: Ружно паче из култне серије 90тих постала је права ЛЕПОТИЦА и очекује ШЕСТО ДЕТЕ (ФОТО)

Наиме, певачица је скинула више од 50 килограма. И док су многи спекулисали да никада више неће вратити линију и изглед као на почетку музичке каријере, Николићева је доказала да је сада у најбољим годинама.

Ана Николић недавно је објавила серију фотографија којом је најавила своју нову песму "Пролази", али није смела ништа више да подели са пратиоцима осим неколико стихова из исте.

Прочитајте још: "Присталица сам естетских корекција, али само када су у мери": Александра Пријовић важи за праву ЛЕПОТИЦУ, а признала је да је радила на ИЗГЛЕДУ (ФОТО)

Сада, поново је одушевила своје пратиоце најпре савршено искомбиновано панталонама и блузом од сатена у пастелно розе бојој. 

А само неколико сати касније, објавила је и две професионалне фотографије на којима изледа феноменанално, а похале су стигле са свих страна. Најпре је то урадила колегиница Катарина Живковић, а потом и бројне друге колеге, сарадници и пратиоци на мрежама. 

Прочитајте још: Да ли сте их ПРЕПОЗНАЛИ? ТУТЊИЛИ су музичком сценом деведесетих, а њихове "ГАЋЕ" остале су непревазиђене (ФОТО/ВИДЕО)

Ана Николић очигледно ужива у сваком дану, у својој савршено извајано фигури и савршено уклопљеним комадима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas