· · Коментари: 0
ДАР ПРИРОДЕ

Расте испред ваше куће и зову је БЕСМРТНА, а благотворна је за 5 најважнијих органа

Називају је и "гљивом бесмртности" због способности да продужи добро здравље човека и обезбеди дуг живот.

1617870164_reisi-gljiva.jpg
Фото: Пиксабеј

У кинеској медицини се реиши гљива користи више од 4.000 година. Лечи болести срца и хепатитис, а зауставља и раст туморских ћелија.

Прочитајте још: РУСКИ кардиолог Михајлович открива тајну дуговечности СРБИМА: Шест вежби за ЗДРАВУ КИЧМУ и у десетој деценији живота

Приликом испитивања реиши гљиве у Линус - Паулинг Институту за науку и медицину у САД, на 250 пацијената оболелих од тумора, код којих официјелна медицина није дала резултате, примећено је да третирање овом гљивом у већим дозама у комбинацији са витамином Ц даје невероватне резултате.

Гајење је лако
Гајење је једностављно, а потребан је здрав мицелијум који ће формриати плодоносно тело. Масовни узгој је почео 70-тих година 20. века.
Користи се за ублажавање последица хемотерапије.

Са редовном конзумацијом реиши гљива продукција антитела се драстично повећава, нестају инфекције, активира се имуни систем. У дозама већим од пет грама реиши гљива је дала позитивне ефекте у борби против тумора плућа, можданог тумора, тумора јетре, тумора бубрега и рака панкреаса.

Прочитајте још: Лепо лице имају жене које једу колаген: Сок, риба и шака зрневља су делотворнији од скупих крема

Може да се бере у природи, али и бере са "облака" Фото: Пиксабеј

У традиционалној медицини се одавно користи за повећање имуностимулативне активности, а у модерно време све више и за ублажавање негативних ефеката хемо и радиотерапије. Научници њене позитивне ефекте објашњавају тиме што садржи високу концентрацију органског германијума, полисахариде и трипертене-компоненте које доказано јачају наш имуни систем.

Лечи пет кључних органа код људи.

Према традиционалној кинеској медицини "Ганодерма луцидум" служи за третирање болести пет кључних органа код људи - срца, плућа, јетре, панкреаса и бубрега. Помаже и код других обољења као што су дигестивна, неуролошка, ендокринолошка, као и у регулацији целог телесног механизма и метаболизма осигуравајући тако да сви органи раде нормално.

Прочитајте још: РУСКИЊА Викторија Семјонова: СМРТ долази из црева, зато их морамо чистити од ТОКСИНА (РЕЦЕПТ)

Реиши подиже имунитет, а позитивно утиче на јетру, срце и нервни систем.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.