Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕНЕРГИЈА

Разбудиће вас боље од кофеина: ЈУТАРЊИ СЕКС је добар и из ових разлога

Ах, јутарњи секс. Најопуштенији од свих опуштених. Пробудите се топли и ушушкани, окренете се и поред себе видите жену коју обожавате и која спава поред вас.

1610801454_Depositphotos_308449454_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

И поред ситница које вам помало сметају, у виду мање пријатног јутарњег задаха, то вам не смета превише и желите секс са њом захваљујући јутарњој ерекцијии.

И знате шта, требали бисте да што више уживате у тој активности јер је ова навика добра за вас из два разлога; хедонизма и вашег здравља.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Љубите се! Научници откривају колико доброг доноси

Према тврдњи биохемичара Мусе Јакуба са Унивезитета Илорин, јутарњи секс је изузетно здрав за наше кардиоваскуларно здравље. Смањује крвни притисак, редукује ризик од срчаног удара, па се препоручује у што чешћем броју. Савет доктора!

СЕКС ЈЕ ЗАБАВАН

Још један велики разлог зашто треба да практикујете јутарњи секс је онај забавни део. Заиста, да ли можете замислити бољи почетак дана од најпријатније ствари за сваког човека на свету?

Прочитајте још: Воли плавуше, а ожени бринету: То НЕ БИРА памет него АНДРОСТЕРОН

МАЊЕ ШАНСИ ДА ЗАКАЖЕТЕ

Јутро је време када смо најсвежији и осим уколико се нисте још увек опоравили од предходне ноћи када сте попили коју чашицу више, мале су шансе да ће вас умор спречити да се покажете у најбољем светлу.

Активност мозга током секса
У једном истраживању путем магнетне резонанце посматрана је активност мозга код људи који су доживљавали оргазам. Установљено је да су активна оба дела мозга, укључујући оне регије које иначе мање користимо.

РАЗБУДИЋЕ ВАС БОЉЕ ОД КОФЕИНА

Добар број људи има проблема да се адекватно разбуди, а где ћете наћи бољи начин да то и урадите од јутарње "акције". Управо у том времену док водимо љубав долази до повећане стимулације делова у мозгу који су задужени за подизање енергије и осећај среће.

Прочитајте још: У кухињи се дешава магија: Зашто парови треба да кувају заједно?

СЕКС ЈЕ ЗАПРАВО И ВЕЖБА

Уколико нисте љубитељ јутарњих тренинга, ево идеалне замене. Према статистичким подацима 30-о минутни секс у просеку троши 90 калорија. А у зависности колико траје, логично толико ћете калорија и потрошити. Уз то, установљено је да секс повећава број откуцаја срца, па се са правом сматра и вежбом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas