Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МАЖЕЊЕ

Скривени план, здравствени мотив или нешто треће? Мушкарци воле да се мазе због овога!

Ако је једини положај у ком ваш вољени може да заспе онај у ком га држите у свом наручју, вероватно сте се некад запитали – шта је то са мушкарцима и мажењем?

1611144617_Depositphotos_176136812_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Док тоне у сан, обожава да га чешкате по глави или нежно прелазите прстима по његовим леђима. Врло вероватно не би имао ништа против ни да запевате. Да ли је могуће да су мушкарци заправо веће мазе од девојака? Према најновијим истраживањима, испоставља се да је заиста тако. А данас вам наводимо и њихове разлоге због којих воле мажење.

Прочитајте још: Три сна о СЕКСУ који нас најчешће ПРОГОНЕ током ноћи

ЕМОЦИЈЕ

Различите врсте стимуланса доводе до тога да мозак ослобађа различите врсте хормона. Када је мушкарац искрено заљубљен, он жели да буде близак са својом партнерком, чак и када то нема везе са сексом. Мажење ослобађа хормоне које мушкарца чине срећним и он је тога свестан.

Фото: Депозит

СКРИВЕНИ ПЛАН

Осим што заиста воли да се мази са вама, врло је извесно да ваш вољени има – тајни план. Погађате шта би могло да буде у питању, па ако мажење доведе до вођења љубави – одлично, ако не, ваш вољени ће се задовољити и мажењем, у скоро једнакој мери.

Прочитајте још: Жене неким стварима придају толико значаја, а мушкарци неће ни да примете: О чему се тачно ради?

ЗДРАВСТВЕНИ МОТИВ

Познат као "хормон љубави", мозак ослобађа окситоцин када се мазите, а овај хормон утиче врло позитивно на ваше здравље. Што се боље осећате и што више уживате у извесном тренутку, то је ваш организам јачи и ви сте здравији.

ПРОДУБЉИВАЊЕ БЛИСКОСТИ

Фото: Депозит

Несигурност је највећи проблем данашњих мушкараца. Како би били сигурни у вашу љубав, они се упуштају у ритуале мажења, испитујући при том вашу наклоност ка њима. Штавише ако сматрају да треба да радите на њој, ово је одличан начин продубљивања блискости.

Прочитајте још: Психотерапеут поручује женама: НИКАДА не улазите у везу с мушкарцем који ово ради

ЗАШТИТНИЧКИ ИНСТИНКТ

Ваш мушкарац – ваш ловац, има потребу да вас заштити својим загрљајем и учини да се и ви осећате вољено, сигурно и задовољно. Ово је вероватно један од примерних нагона који мушкарце наводи да се мазе са својим партнеркама.

ЖЕЛЕ ВАМА ДА УГОДЕ

Ако ваш вољени зна колико ви волите да будете мажени и пажени, али и да уживате у томе да мазите њега, он ће “смоћи снаге” и упустити се у авантуру мажења са вама када му се год укаже прилика. Тај јуначки чин показује колико вас воли.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas