Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

РАЗОТКРИВЕНА: Краљица Елизабета има ДВА разрађена СИГНАЛА за УЗБУНУ које знају само сарадници

Краљица је пријатна особа која је увек спремна да поприча са поданицима и гостима. Шта се дешава када јој није до разговора?

1612169465_queen.PNG
Фото: Instagram/ screenshot queenelizabethiiuk
Oglas

Краљица Елизабета се на већини фотографија смешка, радо застане да поприча са људима и увек је расположена, делује да никада не жури. Међутим, сви имају утисак да је окружена злим људима који је стално "отргну" од људи због неке обавезе.

Прочитајте још: МОДА ЈЕ ПРОЛАЗНА, СТИЛ ЈЕ ВЕЧАН! Будите жена од стила помоћу ових основних правила (ФОТО)

Сада је откривено да је реч о уходаној представи запослених и краљице која има деценијско искуство у јавним наступима.

Када је саговорник "досадан" краљица сарадницима шаље неприметне сигнале.

Наиме, када јој је саговорник "досадан" и жели да се "извуче" краљица користи два система којима алармира своје сараднике да приђу, извине се и одведу је на друго место.

Ташница

Краљица Елизабета увек носи малу, најчешће црну ташницу са ручком. У њој чува кармин, марамице и неке личне ситнице. Ташница је у њеној руци, али уколико је током разговора отвори да нешто потражи у њој - то је знак да тражи помоћ! Тог тренутка неко од асистената обично притрчи, најљубазније се извини и одведе њено височанство.

Веренички прстен

Када нема у руци ташницу онда користи венчани прстен. Почиње полако да га окреће током разговора из којег жели да се "извуче". Саговорник то не примећује. Сарадници то виде, прилазе уз осмех и добро извињење и одводе је.

Прочитајте још: Стил Викторије Бекам: Удобност и елеганција у једном, комбинација вредна сваке пажње (ФОТО)

Занимљиво је да краљица није једина која користи овакве трикове. Рецимо, војвоткиња од Кембриџа Кејт када носи испред себе ташницу са обе руке невербалним говором каже: Не желим да се рукујем!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas