Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Зврк

"Рено" у септембру почиње продају лимитиране серије "твинга" на струју (ФОТО)

Скројен по мери урбаних средина овај аутомобил одговара на све захтеве купаца

1595849796_tvingo-e-nas.jpg
Фото:"Рено"
Oglas

Нема више ни мало сумње да се градске улице препуштају "освајачима" - аутомобилима који уместо класичних мотора имају електромоторе. Разлог је јасан: све веће загађење и све већа свест људи да и сами могу нешто да промене.

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

Прочитајте још: Можете да га купите из фотеље али само ако сте веома брзи јер их има свега ДЕСЕТ!

"Рено" је за септембар, са почетком на тржишту Француске, најавио продају своје лимитиране серије "твинга е", коју је назвао "вибес". Касније ће, ипак, бити у понуди и верзија са бензинским мотором, али како наглашавају у овој компанији, са најновијом генерацијом агрегата која испуњава све прописе ЕУ.

Ова серија ће се заснивати на "твинго интенс" пакету опреме и донеће нам и нову, ексклузивну боју "валенсија наранџасту". најављене су и нове алуминијумске фелне од 16 инча.

Фото:"Рено"

Наравно, у понуди су и друге боје, бојне комбинације, све у циљу персонализације. Унутрашњост је супер-модерна, са "разиграном" палетом боја. Ту је и неизбежни екран од 7,0 инча који између осталог омогућује возачу да види доступност станица за пуњење у реалном времену. Нови "Рено изи линк" нуди бројне опције за коришћење, али и повезивање са смартфонима било да су "Епл кар-плеј" или "Андроид ауто".

Прочитајте још: "Мерцедес" слави 40. година свог "Папамобила", а ми подсећамо: ПАПА И У АУТУ ИЗ КРАГУЈЕВЦА! (ВИДЕО)

Седишта је могуће наручити у више боја и комбинација коже и тканине и наравно, уколико се одлучите за "валенсија наранџасту" и апликације ће бити у овој боји.

Тада ће надамо се, бити саопштена и цена.                                     

Фото:"Рено"

                                           Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas