Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
корисно

Решите се "давежа": Ево где треба да гледате особу, уколико желите да је натерате да сама прекине разговор! (ВИДЕО)

Сви смо били у разговорима од којих само желимо да побегнемо, али како да се извучете, а да не испаднете непристојни према саговорнику?

1624266851_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ ТикТок/ к.вамп
Oglas

Срећом, стручњак за ментално здравље открила нам је један од начина како да напустите разговор, а да при том не будете непристојни.

Овај трик ће врло добро доћи приликом сусрета са причљивим особама за које немате времена.

Девојка која је психолог по струци, поделила је на ТикТоку генијалне трикове које можемо да користимо у свакодневним ситуацијама.

Стручњак за ментално здравље и корисник Тиктока поделила је серију видео снимака који објашњавају одређене психолошке трикове и како их људи могу користити у своју корист.

У недавном видеу који је постао прави хит, Кариса Вамплер је објаснила како се можете згодно извући из неугодних разговора.

Прочитајте још: Хиљаде девојака љуби његов гроб, а неке су отишле толико далеко да глуме сексуалне односе са статуом! (ФОТО/ВИДЕО)

Ако користите ову технику, нећете морати да смишљате изговоре или се неспретно извлачите из конверзације.

Фото: Принтскрин/ ТикТок/ к.вамп

У ствари, можете наговорити другу особу да сама заврши разговор.

На видео снимку је рекла: „Следећи пут када заглавиш у разговору који не желиш да водиш, ево шта ћеш да урадиш.

Уколико знате где да гледате особу током разговора, подсвест ће је натерати да се осећа непријатно и да пожели да прекине разговор.

„Уместо да измишљате бедан изговор или се једноставно удаљите, заправо можете да користите психологију да их натерате да заврше разговор уместо вас.

„Док разговарате, пребацујте се између гледања левог ока / десног ока / чела.“

Додала је: „Гледање у чело чини да их подсвест тера да се осећају неугодно, што ће људе навести да верују да треба да прекину разговор.

„И не морате ништа да кажете."

@k.wamp

If you want all 10 days, the video is up on my youtube 🤗🤯 ##psychology ##advice ##fyp ##socialanxiety

♬ Therefore I Am - Billie Eilish

Видео је од тада прегледан преко 400.000 пута и скупио је преко 70.000 лајкова.

Пратиоци су одмах желели да испробају трик.

Прочитајте још: "Открио сам да ми је син у ствари ујак!": Невероватна исповест мушкарца од које ће вас заболети глава! (ВИДЕО)

„Сам Бог вас је послао“, написао је пратилац, док је други додао: „То је тако паметно.“

„Вау, морам то да покушам“, написао је још један.

За још психолошких савета, попут тога како да смирите агресивног саговорника или како да убедите некога да прихвати вашу идеју, погледајте снимке испод.

@k.wamp

SNEAK PEAK of the full series will be on my YouTube 🤪🤫🔥 (link in bio) ##psychology ##advice

♬ pov - Ariana Grande

 

@k.wamp

Full series of all 10 days is dropping on my YouTube TONIGHT!!! 😆🔥🤯 go check it out. ##psychology ##advice

♬ Therefore I Am - Billie Eilish

 

@k.wamp

COMMENT SECTION OPEN FOR ADVICE QUESTIONS I’ll be responding :)) (full 10 days on my YT channel🤗) ##psychology ##advice ##fyp

♬ HOLIDAY - Lil Nas X

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas