· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Шта хороскопским знацима доноси РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР и помрачење Сунца? РИБЕ пролазе НАЈБОЉЕ!

Тотално помрачење Сунца доноси велике промене, а најповољнија ситуација биће Рибама.

1622748179_merkur.JPG

Тотално помрачење догодиће се 10.јуна између 12 и 13 часова у Београду, а његова специфичност огледа се у томе што се дешава када је Меркур ретроградан. Дакле, догодиће се коњукција ретроградног Меркура са Сунцем.

Прочитајте још:Чувени астролог Тања Вељковић каже: Вечерас почиње РЕПРОГРАМИРАЊЕ, пред нама је историјски тренутак

Саобраћајна несрећа и проблеми са новцем

Треба очекивати наглашене проблеме у саобраћају, банкарски сектор ће бити "прозван", а могло би да дође и до сукоба вере и нације.

На личном нивоу ово није време за постављање високих циљева. Потребно је да радите на усавшавању већ постојећих послова, хобија и на личним односима.

Биће доста збрке у комуникацији па се многи питају: како преживети ретроградни Мерку? Ово је веома важан период ако сте у подзнаку Близанац или ако вам је Сунце или Месец у знаку Близанаца.

До када траје ретроградни Меркур и Сунце?

Овај период, од 10.јуна ће се осећати све до краја 2021. године (новембра и децембра) и до тада ћете се враћати старим пословним плановима и папирима који су сасвим случајно завршили у некој фиоци. Не брините, биће великих успеха у тим плановима! Неки ће имати успеха већ у августу, а неки на јесен.

Сунце ће многе натерати да себе преиспитају.

Енегија помрачења Сунца вам може помоћи да радите на вашем унутрашњем бићу. Имаћете потребу да се осврнете на своју прошлост и породичне корене.

Прочитајте још: НАЈГОРИ МУЖЕВИ хороскопа: Од њих нећете чути волим те и увек су себи на првом месту!

Пошто је енергија помрачења Сунца помешана са ретроградним Меркуром да видимо како ће се та енергија одразити на знакове хороскопа:

Ован нека обрати пожњу на комуникацију на послу.

Бик нека своје планове и идеје за заједнички живот отворено каже партнеру.

Близанци нека добро слушају саговорника и да не обраћају пажњу на трачеве.

Рак фокус ће бити на породици.

Девица потпуно мења живот, Лав добија понуду, Јарац промене у кући, а Стрелац нека верује у себе.

Лав ће имати понуду за "тајне" послове.

Девица ће имати промене у целокупном погледу на живот.

Вага вама је потребан квалитетан мини одмор.

Шкорпија нека вам фокус остане на већ постојећим плановима.

Стрелац нека не изгуби веру у себе.

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

Јарац ће имати промене у породици.

Водолија прво нека помогне себи па тек онда другима .

Рибе ће имати леп период пун љубави и пажње.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.