Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПСИХОЛОГИЈА

А какав је ваш? Ако имате ДУЖИ НОС, прави сте срећник

Да ли сте "власник" великог носа? То значи да имате снажну потребу за доминацијом и демонстрацијом моћи.

Depositphotos_73129927_xl-2015.jpg
Сваки нос је леп Фото: Депозитфото
Oglas

Его вам је у сразмери са овим делом тела, као и потреба да наређујете, а никако да будете неко ко извршава нечије наредбе или жеље. Што је нос мањи, мања је и тежња за водећим положајем, смањују се и амбиције, али зато расте жеља за пословима у којима се траже машта и креативност.

Прочитајте још: Једна од НАЈЛЕПШИХ УЛИЦА СВЕТА се налази у СРБИЈИ и цела је под БАЛДАХИНОМ! (Фото)

Такве особе не воле рутину, а радо помажу слабијим од себе. Дуг нос је показатељ јаког инстинкта, здравих амбиција и тенденције ка пословним успесима, а кратак недостатка снаге за такмичење и доказивање, али и постојања генерално добрих намера и осетљивости.
А ево како нас још разоткрива централни део лица:

Прћаст

Особе са оваквим носем је некако тешко не волети, јер су слатке, симпатичне, веселе и дечји драге. Сви воле да буду у њиховом друштву, због бескрајног оптимизма који емитују.

Прћасти имају симпатични оптимисти.

Орловски

Није лако бити у присуству људи са орловским носем, јер су врло амбициозне и не воле да се неко нађе на њиховом путу. Важно им је да виде да их други поштују и да их доживљавају као ауторитет. Другачије не знају да функционишу.

Грчки имају интелигентне особе Фото: Депозитфото

Широк

Ако је ваш нос "пун", "меснат", онда сте неко ко је брижан и посвећен у партнерским односима, а у пословним брзомислећи. Понекад планете на прву лопту, па делујете агресивније него што стварно јесте.

Грчки

"Носе" га интелигентне, самосвесне, одмерене и стабилне особе, на које други увек могу да се ослоне, јер су одговорне и у кризним ситуацијама никада не паниче. Класично раван нос је показатељ надахнутих личности које осећања ретко показују.

Радознали или брижни - зависи од носа.

Египатски

Дугачак нос са великим "проширењем" на крају открива радозналу и способну особу, која сваком проблему приступа на нов, интересантан начин. Харизматична је, креативна, флексибилна и авангардна.

Прочитајте још: ДОБРО погледајте МУЖА, јер се на асиметричном мушком лицу ЧИТАЈУ болести

Римски

За особе са ширим носем који на крају има квргу се каже да су изузетно амбициозне, способне и рационалне. Поседују особине и вештине вође. Никада не срљају, већ увек добро размисле пре него што донесу коначну одлуку.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas