· · Коментари: 0
ХОРОР

Рокер је убеђен да му је ЗЛИ лутак уништио живот, јер му се наругао

Ко је злоћудни филмски лутак Чаки отелотворен по узору на Роберта, старог 111 година, који важи за најуклетију познату играчку?

1607530529_edge.PNG
Фото: Youtube/ screenshot EdgeOfNightfall

Историчари су утврдили да је пореклом из Немачке и ручно га је напунио јеловим дрвеним влакнима у Штајф компанији, исти мајстор који је направио "Медведића Тедија", у част америчког председника Теодора Рузвелта. Има морнарску одећу, висок је метар и био је намењен  да стоји у излогу.

Роберт је доспео у Америку, у Ки Вест на Флориди, када га је деда Роберта Ото Јуџина-Џина по повратку из Немачке поклонио унуку за рођендан. Џин се од тада, па све до смрти 1974. године, није одвајао од  лутка - разговарао је са њим, носио га свуда са собом, "хранио" и кривио за своје несташлуке:

То је Роберт урадио, нисам ја!
Хорор Фото: Пиксабеј

- То је Роберт урадио, нисам ја! - мајка је често чула два гласа како говоре у исто време у соби у којој је дечак био са лутком, а примећивала је и да се Роберт необјашњиво премешта по кући сам од себе.

Прочитајте још: Скочио је на мене и почео да режи, то је био ВУКОДЛАК: У Лондону је виђен два пута!

Дечија везаност за играчку деловала је симпатично, али када је Џин наставио на исти начин да се понаша и као одрастао, околина је то окарактерисала као "нездраву везу". Дечак је израстао у ексцентричног уметника. После смрти родитеља, живео је сам у породичној кући.

Роберт је завршио на тавану и био је бесан!

Заједно са кућом, 1974. године, госпођа Миртл Ројтер купила је и старатељство над Робертом, који је ускоро завршио у кутији на тавану, али му се тамо није свиђало. Миртл је тврдила да је лутак тумарао по кући, а њени гости су се заклињали да су видели да мења израз лица ако се о њему каже нешто лоше.

Прочитајте још: Да  ли је НЕФЕРТИТИ ПРЕВАРА СТОЛЕЋА? Пет непорецивих ДОКАЗА то тврди!

Сутрадан је умрла
После двадесет година, Ројтеровој је досадило и Роберта је поклонила музеју Форт Ист Мартело у Ки Весту, али је изненада преминула само после неколико месеци.

У музеју, за бригу о "уклетом лутку" задужена је кустос Кори Конвертито, која до сада није имала проблема. Фанови могу да купе реплику Роберта, књиге, сувенире и мајице. Могу да се сликају али прво да га замоле за дозволу.

Људи враћају лутку да би отерали баксуз!

Људи му приписују незгоде које су их задесиле пошто га нису поштовали. Лутка је "оптужена" да је узроковала саобраћајне несреће, разводе, губитак посла и сломљене кости.

- Многи долазе да врате реплику коју су купили, само да се отарасе баксуза - каже Кори Конвертито.

Прочитајте још: Волело се двоје младих, а онда су скочили у Моравицу! Ево приче

Фото: Youtube/ screebshot EdgeOfNightfall

Припремајући се за ријалити телевизијску серију "Ози и Џеково путовање светом", у музеј у Ки Весту су 2017. стигли познати певач "Блек Сабата" и соло музичар Ози Озборн и његов син Џек. Ози је, као одговор на такве тврдње реплику "уклетог лутка" разнео, ни мање ни више, него - воденим топом! Али се горко покајао.

Озборн се горко покајао!

У међувремену, Ози Озборна, који сада има 71 годиону, задесили су бројни здравствени проблеми - прележао је упалу плућа, био подвргнут операцији врата, имао инфекцију на руци и дијагностикована му је Паркинсонова болест.

Након што се колико-толико опоравио, Озборнови - Ози, супруга Шерон, син Џек и кћерка Кели, имају нови пројекат под називом "Озборнови желе да верују", телевизијски шоу који је посвећен паранормалним појавама и због којег су се упустили у "лов на духове".

Прочитајте још: Био је ОМИЉЕН СРПСКИ ВЛАДАР: Деспот Стефан је СПАВАО ОКОВАН и ноћу ШЕТАО по селу, а разлог се и данас ПРЕПРИЧАВА (ФОТО)

Откривајући гледаоцима истину у првој епизоди, Озборн млађи објаснио је да његов отац, за све што га је задесило, није без кривице, због онога што је урадио пре три године, и у свом стилу додао: "Ја сам имао сјајну годину после тога, развео сам се!", рекао је, додајући да је Ози скептик, али да ипак верује да је лутак Роберт уклет.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.