Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕЗОТЕРИЈА

Рубен Папиан је 2013. предвидео КОРОНУ, а сада тврди: У јулу се нови талас Срба враћа кући, јер ће овде бити боље него тамо

Рубен Папиан је екстрасенс који је радио за СССР, а 2013. године је предвидео све што нам се догађа.

1619006026_03-Ruben-intenzivno-radi--na-inovacijama-u-vezi-sa-muzi-kim-instrumentima-i-zvukom.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Са Рубеном Папианом смо причали неколико пута током свих ових година. Рођен у Јеревану, студирао је архитектуру, психологију, свирао у рок-бенду, а онда је стигао до езотерије, па је радио за државу (СССР) као терапеут и екстрасенс. Београд је посетио 1988. и 1990. године остао. Створио је методу "Ментална корекција и комуникација".

Прочитајте још: Како је настала болест БОГАТИХ ДАМА? Прва дама САД имала је модне хирове због који су мислили да је ЛУДА!

Папиан је још 2013. године говорио о вирусу који ће на неки начин утицати на људску свест. Према речима нашег саговорника, за све постоји добар разлог и, што је најважније, није све тако црно. Овај вирус ће покренути "револуцију"?

Папиан Фото: В. Данилов
Око прве искре сакупља се критична маса и полако се спрема револуција

- Прво треба да се појави прва искра. Онда та искра око себе скупља критичну масу. Када дође до критичне масе, она конфликтује и створи револуцију. Револуција - промена система - доноси еволуцију. Еволуција не значи да је то "нешто" добро или лоше, већ само другачије. Међутим, та прва искра, "критична маса", руши структуру, систем, организацију. То је деструкција, која доноси и глад и друге тешке моменте - каже Папиан.

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

Црна кутија Фото: В.Данилов
  • Да ли су одређени људи или организације "кумовали"?

- Иако званични подаци кажу да је езотеријска организација "Туле" основана тек 1918. она је идеолошки покретач "револуције" у Првом светском рату. Зар није необично што је Немачка после само 20 година покренула и Други светски рат? Зашто то чини држава која је изгубила рат, у којој је била рекордна инфлација?

Како је Немачка имала такве технолошке скокове?

Рекао бих да је то зато што су добили податке. "Туле" се трансформисала у друге организације и радило се на разумевању људског генома. И Немачка је након војевања имала рапидан технолошки корак у свим индустријама у односу на остатак човечанства. И није једина, то чини свака држава "прве класе", која то може себи да омогући - Енглеска, Америка, Русија, Израел, донекле Француска - све имају затворене езотеријске организације.

Стварају се суперљуди, стиже ново доба.
  • Зашто би нека држава желела да разуме људску природу?

- Ако то не уради, друга нација ће имати доминацију над њом. Када се добро проучи и разуме човек, могу се створити суперљуди, чије су перформансе другачије, и таквих већ има.

  • Како се свест мења кроз револуције-еволуције?

- Карл Маркс је у "Капиталу" дао слику онога што ће се догађати - капитализам, империјализам и, на крају - социјализам. Тренутно смо ушли у фазу промене друштва у социјалистичко. Под социјализмом не подразумевамо раније покушаје.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

  • Када је и чиме ово почело?

- Велики експеримент је направљен још почетком 20. века, звао се Совјетски Савез. Први социјалистички логор показао се као веома продуктиван. Рецимо, престала је тежња за похлепом.

Неће бити рата, али стари систем нестаје.
  • Како се догађа промена?

- Нико више не жели да се догоди велики рат, а треба очистити старе системе, па је потребно на неки начин увести ратно стање. За то нам је потребан непријатељ, и пронађен је "невидљиви непријатељ".

  • Која је функција вируса?

- Прво - социјална, да лагано заборављамо шта значи социјализација у смислу дружења, а то се догађа зато што смо били емоционално зависни од других људи. Друштво је, практично, на емоционалним дрогама. Под дрогом подразумевам чак и најлепшу ствар - уметност. Када нема емоционалне дроге, организам прелази на самоодрживост, да би опстао.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

Људи више не журе
Емоције су утишане, нису више "надуване" и људи посвећују више пажње свом здрављу, не журе као некада. Ствара се нови концепт, нова размишљања. У међувремену, формирају се различити дисбаланси, који ће довести до баланса и еволуције. .
  • Како вирус зна како да се понаша?

- Његово понашање је контролисано и пролазиће кроз еволуцију, реаговаће на одређену вибрацију. Прати се и како која нација на све реагује. Али, није све потпуно испланирано и остоји неколико сценарија који се активирају.

Љубав какву смо знали у 20. веку нестаје.
  • У недавном видеу помињали сте се да се и љубав мења...

- Да, апсолутно. Љубав се стално мења. Она је у 20. веку, нарочито у другој половини, добила претерано сладуњав укус. Под љубављу се подразумевала емоционална зависност које не можеш да се отарасиш. То би значило да је неко у тој мери слаб да не може да утиче на своје емоције. То је чиста дрога, и то ће нестати. Емоционални спектар у породици се мења.

Прочитајте још: Прошло је више од пола века, а ни трага ни гласа од њих: Троје малишана су једног јутра отишли на плажу и више се никада нису вратили (ВИДЕО)

  • Шта ће се дешавати са Србијом?

- Колико год да је била на крају свега, сад се то преокренуло и сада је време Србије. Зато што у овој реорганизацији снага, када погледате целу Европу, постоји само једна неутрална територија, и тиме је постала интересантна. Доскора су сви хтели у Европу, а данас? Ево и мог предвиђања. У јулу наступа кулминациони период враћања Срба кући, јер је овде боље него "тамо". Еволуција је довела дотле да је сада време Србије. Само ако будемо паметни, јер, ова територија је флексибилна је, за разлику од зарђале Европе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas