Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЕНИГМА

Древни РУСИ изградили ПИРАМИДУ у Француској, а власти до данас КРИЈУ ИСТИНУ о кретањима СЛОВЕНА

У француској провинцији Ландок-Русијон, током изградње аутопута, наводно је откривена древна пирамида висине 80 метара, са правилном квадратном основом.

Oglas

На руским сајтовима се напомиње да се за пирамиду знало још 1976. године, али да су француске власти криле информације, да би "сакрили истину о прошлости велике словенско-аријевске цивилизације".

"Према званичној верзији историје, у Француској не би требало да буде пирамида, никога није било да их гради, али на сателитским снимцима и на сликама са пута који пролази поред ове пирамиде облик је јасно видљив" - пише "Крамола".

Прочитајте још: Никад откривена мистерија: Да ли сте знали да чудесна конструкција пирамида има НЕВЕРОВАТНА СВОЈСТВА? (ВИДЕО)

Пирамида се налази на планинском превоју Ле Пертус. На "Википедији пише": "Пирамида је изграђена између 1974. и 1976. на раскрсници аутопута А9 и АП7. Ово је дело архитекте Рикарда Бофила. Посвећена је Каталонији. Налази се на супротној страни од Помпејевог трофеја".

Пирамида од остатака
Званична верзија каже да је архитекта сакупио остатке грађе и шута после изградње пута, прекрио све слојем земље и засадио траву и дрвеће.
Француске власти тврде да је пирамида "новоградња" од шута!

Грађевина је покривена слојем земље, песка и глине са југоисточне стране, дебљине најмање 50 метара. "Ипак, француске власти покушале су да је представе као "новоградњу"- грађевинара који су изградили аутопут.

Прилаз Фото: Youtube / screenshot DRAGA 62
Пирамида је укопана испод тла и древна је...

Руси наводе да је пирамида на источној страни укопана испод 50-метарског слоја реликтног тла, што говори о њеном древном добу. Истина, старост земљишта геолози нису утврдили, а разлог је тај што је "већ дуго забрањено говорити о руској баштини у Европи".

Архитекта је направио прилаз, али не и пирамиду!

Прочитајте још: Кеопсова је најпознатија, али НАЈСТАРИЈА ПИРАМИДА НА СВЕТУ се налази 400 километара ОД БЕОГРАДА (Видео)

На фотографијама се јасно види римејк од црвене цигле и камена, присутан само на једној страни пирамиде. Очигледно, овај римејк је дело архитекте Рикарда Бофила, али не и сама пирамида!

Врх Фото: Youtube / screenshot DRAGA 62
Покрајина се зове Русијон - руска провинција!

Необично брдо налази се на граници Шпаније (Каталоније) и Француске, а француска покрајина се зове  Ландок-Русијон. У средњем веку, овде се налазио округ Русијон, затим каталонска покрајина Русијон. Русијон - то је руска провинција.

Прочитајте још: Сви најчувенији египтолози се слажу око ових СЕДАМ ЧИЊЕНИЦА у вези са пирамидама!

Наводи се да су облик и пропорција пирамиде идентичне онима на северу Кине. "Укупно је у Кини пронађено око стотину пирамида које се налазе северно од великог Кинеског (руског) зида. Кинези ћуте о овим пирамидама већ вековима, а разлози су исти - Кинези немају никакве везе са изградњом ових пирамида".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas