Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИТАМИНСКА БОМБА

РУСИ откривају: Благотворна својства КВАСА ОД ЦВЕКЛЕ! Изузетно лековита после ХЕМОТЕРАПИЈЕ

Квас од цвекле је најбоља алтернатива за лечење хипертензије, атеросклерозе, а такође је и одличан за чишћење јетре након хемотерапије.

1594889115_beetroot-687251_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Узимање кваса од цвекле може да спречи раст малигних ћелија, очисти организам од токсина и штетних једињења као и проблеме са цревима. Руска традиционална медицина тврди да је квас од цвекле најбоља алтернатива за лечење хипертензије, атеросклерозе, а такође је одлична за чишћење јетре након хемотерапије.

Прочитајте још: Седам ЧАРОБНИХ ЧАЈЕВА који могу да замене вештачку ХОРМОНСКУ ТЕРАПИЈУ

Састојци:

700 г свеже ољуштене цвекле
200 г шећера или меда
100 г грожђа
2 кашике брашна или 2 парчета бајатог ражаног или црног хлеба
Тегла од 3 литра

Прочитајте још: Крај БАЈКАЛА цвета биљка коју РУСИ користе као ЛЕК за 50 БОЛЕСТИ

Исецкајте на коцкице или танке кришке ољуштену цвеклу и њом напуните теглу. Додајте грожђе, брашно и шећер. Напуните теглу хладном водом (претходно прокуваном), покријте газом (да пролази ваздух) и оставите шест до седам дана да се покрене процес ферментације на топлом.

Фото: Пиксабеј

Промешајте садржај тегле два пута дневно и ако је потребно, прикупите пену. После седам дана процедите смесу кроз газу, пребаците течност у стаклену посуду и баците остатак смесе. Држите квас у фрижидеру. Узимајте три до четири кашике мешавине три пута дневно пре јела.

Прочитајте још: ПУТИНОВ ЛЕКАР открива тајну здравља СРБИМА! Пажљиво следите његова упутства

Када попијете сав квас, направите три месеца паузе. Поновите поступак још једном и опет направите још три месеца паузе. Јетра ће бити савршено чиста након само годину дана. Можете приметити знаке благог пролива, али то је нормално, јер се ваш организам чисти.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas