Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Руска исцелитељка Вагаршкова Огањан УПОЗОРАВА: СМРТ прети из црева

Популарна биохемичарка даје даје једноставна правила за здраво тело и бистар ум

1607904209_bol-u-stomaku.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Узроци модерних болести или како их званична медицина назива “болестима начина живота”, укључујући алергије, хипертензију, канцереогене болести, дијабетес и многе друге болести вребају из црева и неадекватне исхране! Овако упозорава руска биохемичарка и доктор природне медицине Марва Вагаршаковна Огањан која скоро пет деценија испитују узроке најчешћих болести са којима се људи суочавају. 

Прочитајте још: ЧУВЕНИ лекар МОЛОХОВ се куне у КРАЉА ЈЕСЕНИ и ЦАРА ЗИМЕ: Руси лече 20 БОЛЕСТИ белим кореном!

Ова научница даје једноставне савете како да сачувамо здравље нашег организма и тела, а да притом ове промене, пре свега у исхрани позитивно утичу и на наш ум. Марва Вагаршкова Огањан даје једноставна правила.

Размислите о избору хране

Према тврдњама Марве Вагаршкове, болест је прави злочин који чинимо сами себи. Како она саветује, прилагођена исхрана кључ је спречавања свих болести. Прилагођена исхрана подразумева прилагођавање целог живота и организма. Уз одговарајућу и здраву храну не мења се само тело, већ и психа, истиче руска биохемичарка и доктор природне медицине Марва Вагаршаковна Огањан.

Прочитајте још: Кошта 40 динара и ПРОВЕРЕН је зимски руски лек за подизање имунитета

У природној медицини чак постоји изрека да смрт долази из црева, и то је буквално тако. Када бисмо знали и поштовали правила редовног чишћења црева, живели бисмо веома дуго и здраво. Због тога је од кључног значаја и шта једемо

Смрт долази из црева

Дечије болести какве су овчије богиње, заушке, рубеоле и сличне болести из најраније животне доби већином се прележе у детињству, јер их је у одраслом добу теже поднети. Тако је особама које нису прележале овчије богиње у вртићу, касније мого теже да поднесу са 15 или 20 година. Осим тога, касније прележавање богиња може са собом донети бактерије које трајно остају у организму.


Фото: Pixabay

- Не оболе сва деца од ових болести. Оне погађају децу која у себи имају више "материјала" подложном развоју вируса који изазивају ове болести. Због чега онда деца чешће болују од њих него одрасли? Одговор је једноставан - дечје тело је изложено најразличитијим врстама прљавштине, која се пре свега акумулира у цревима. У природној медицини чак постоји изрека да смрт долази из црева, и то је буквално тако. Када бисмо знали и поштовали правила редовног чишћења црева, живели бисмо веома дуго и здраво. Због тога је од кључног значаја и шта једемо – објашњава ова биохемичарка.

Правилна и неправилна исхрана

Рецепт за чишћење црева од паразита
- Алкална средина убија паразите. Да бисте повецали ниво пХ вредности, једите сирово поврце и воце. Избаците из исхране брашно, тестенину и слаткише. Једна од најделотворнијим метода отклањања паразита је гладовање. Постите и све це бити у реду са вашим телом. Не заборавите и на употребу лековитог биља са медом и соком од лимуна -  саветује руска биохемицарка и доктор природне медицине Марва Вагаршаковна Огањан.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Зла и штетна храна је она која се продаје у кантинама, једе у вртићима, школама, болницама, војсци и купије на киосцима брзе хране. Иако знамо да она није здрава и подобна за наш организам, руска научница иде корак даље ибјашњавајући њена нежељена дејства.

Прочитајте још: Руски травар ДМИТРИ: Мушкарци, не купујте скупе препарате, ОВА БИЉКА спречава ЋЕЛАВОСТ

- То је прави криминал за здравље. Због ње се деца у вртићима разбољевају. У Швајцарској, на пример, деца у вртићима једу воће, салате и чај са медом. То је деци довољно да буду сита и здрава, физички и ментално – објашњава Марва Вагаршкова Огањан

Црева су препуна остатака фекалних материја, труле и полутруле слузи, живих, полуживих и мртвих паразита. Део хранљивих материја требало би да пролази кроз зидове црева, али не може због наслага овог отпада. Зато је важно да се правилно храните, јер ако се биохемија тела и биохемија намирница слажу, јер се тада тело чисти и спречава се ризик за настанак болести.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas