Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УПОЗОРЕЊЕ

Руска научница Марва тврди: СМРТ прети из црева, али то можете ЛАКО да спречите

Руска биохемичарка Марва Вагаршкова Огањан (84) тврди да све што нас је некада мучило у раном детињству има теденцију да се испољи и у одраслом добу, у сличном или потпуно различитом облику

1607587118_Depositphotos_258503080_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Узроци модерних болести или како их званична медицина назива "болестима начина живота", укључујући алергије, хипертензију, канцереогене болести, дијабетес и многе друге болести вребају из црева и неадекватне исхране!

Овако упозорава руска биохемичарка и доктор природне медицине Марва Вагаршаковна Огањан (84), која пет деценија испитује узроке најчешћих болести са којима се људи суочавају.

Прочитајте још: Руски овсени еликсир Изотова диже из мртвих, а прави се једноставно (РЕЦЕПТ)

Ова научница даје једноставне савете како да сачувамо здравље, а да при томе ове промене, пре свега у исхрани позитивно утичу и на наш ум. Марва Вагаршкова Огањан даје једноставна правила.

Прилагођена исхрана спречава све болести!

Размислите о избору хране

Према тврдњама Марве Вагаршкове, болест је прави злочин који чинимо сами себи. Како она саветује, прилагођена исхрана кључ је спречавања свих болести. Прилагођена исхрана подразумева прилагођавање целог живота и организма. Уз одговарајућу и здраву храну не мења се само тело, већ и психа, истиче руска биохемичарка и доктор природне медицине.

Једите свеже намирнице Фото: Пексел

Модерна медицина лечи само симптоме

Симптоми појединих болести могу само привремно да се умире, али не и да се трајно излече. Када се поново јаве, то може бити или иста форма или другачија, тежа форма болести у односу на ону за коју мислимо да смо је излечили. Тада болест има тенденцију да постане хронична или да еволуира у неку другу, још гору. Ова руска научница тврди да све што нас је некада мучило у најранијем детињству има теденцију да се испољи и у одраслом добу, у сличном или потпуно различитом облику.

Прочитајте још: ЧУВЕНИ лекар МОЛОХОВ се куне у КРАЉА ЈЕСЕНИ и ЦАРА ЗИМЕ: Руси лече 20 БОЛЕСТИ белим кореном!

Упала плућа и рак дојке
- Ако сте као дете често патили од упала плућа, није цудо ако вам се у тридесет петој години живота формира рак дојке. Такве трансформације болести из једне у другу су природне - објашњава Марва Вагаршкова Огањан и додаје да су те ствари многим лекарима и даље несхватљиве.

Смрт долази из црева

Дечије болести какве су овчије богиње, заушке, рубеоле и сличне болести из најраније животне доби већином се прележе у детињству, јер их је у одраслом добу теже поднети.

- Ове болести погађају децу која у себи имају више "материјала" подложном развоју вируса који изазивају ове болести - објашњава докторка.

Црева су кључ!

Због чега онда деца чешће болују од њих него одрасли? Одговор је једноставан - дечје тело је изложено најразличитијим врстама прљавштине, која се пре свега акумулира у цревима.

Фото: Пиксабеј

- У природној медицини чак постоји изрека да смрт долази из црева, и то је буквално тако. Када бисмо знали и поштовали правила редовног чишћења црева, живели бисмо дуго и здраво. Због тога је од кључног значаја и шта једемо - објашњава ова биохемичарка.

Прочитајте још: Руски травар ДМИТРИ: Мушкарци, не купујте скупе препарате, ОВА БИЉКА спречава ЋЕЛАВОСТ

Правилна и неправилна исхрана

Зла и штетна храна је она која се продаје у кантинама, једе у вртићима, школама, болницама, војсци и купије на киосцима брзе хране.

Пост је делотворан
Алкална средина убија паразите. Да бисте повећали ниво пХ вредности, једите сирово поврће и воће. Избаците из исхране брашно, тестенину и слаткише. Једна од најделотворнијим метода отклањања паразита је гладовање. Постите и све ће бити у реду са вашим телом. Не заборавите и на употребу лековитог биља са медом и соком од лимуна.
Храна у киосцима је зла

- То је прави криминал за здравље. Због ње се деца у вртићима разбољевају. У Швајцарској, на пример, деца у вртићима једу воће, салате и чај са медом. То је деци довољно да буду сита и здрава, физички и ментално - објашњава Вагаршкова Огањан.

Чистите црева!

Црева су препуна остатака фекалних материја, труле и полутруле слузи, живих, полуживих и мртвих паразита. Део хранљивих материја требало би да пролази кроз зидове црева, али не може због наслага овог отпада.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

- Зато је важно да се правилно храните, јер ако се биохемија тела и биохемија намирница слажу, тада се тело чисти и спречава се ризик за настанак болести - закључује лекарка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas